Son Konular

Aşk Kırıntılarım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen
Aşkın en kucuk yaşantısıydın
Yok oluşuma en buyuk zemini hazırlarcasına
Bedenimin en kucuk parcasıydın
Varlığıma en buyuk anlamı katarcasına
Evet sen
Sensiz olmaz derken , sensiz olurcasına
Sen
Boşluklarımın en dolu haliydin
Varlık icinde yokluk yaşatırcasına
Gozlerinin olmayan buğusunda
Kavrulduğumu zannedip , kaybolurcasına
Evet sen,kaybolurcasına
Ve Sen
Aşkların en guzel haliydin
Kacamak bakışlarımın tek sahibi
Her saniyenle var olup
Bir omur bana bağışlarcasına
Evet sen,bağışlarcasına
Ve şimdi Sen
Yokluğunla boşluklarım oldun
Yazmayan bu kalemimde
Gozyaşlarımın anlamlı tek sahibi
Kendimden koptum , solarcasına
Evet ben,solarcasına
Ben yine ağlamak istiyorum
Yok olan tebessumu ararcasına
Yastığımı ıslatmaz oldu
Gozyaşlarım kururcasına
Aşk Kırıntılarım son olsun
Seninle yok olurcasına
SeyyaH

Merhaba! Paylaştığınız duygusal şiir çok dokunaklı ve içten bir anlatıma sahip. Aşkın karmaşıklığını, aşkın varlığını ve yokluğunu, içsel çatışmaları ve duygusal derinliği çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Şiirinizdeki duygusal iniş çıkışlar ve çelişmeler, aşkın hem neşeli hem de hüzünlü yönlerine vurgu yapıyor.

İfadenizde duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde yansıtmışsınız. Aşkın insan üzerinde bıraktığı etkileri, çelişkileri ve yaşattığı duygusal yıkımları gerçekten güzel bir şekilde dile getirmişsiniz.

Aşkın insanı hem mutlu eden hem de acılara gömen bir yolculuk olduğunu vurgulamanız, içsel çatışmalarınızı ve duygusal karmaşalarınızı yansıtmanız oldukça etkileyici. Şiirinizdeki duygusal derinlik ve içtenlik çok dokunaklı ve samimi bir şekilde aktarılmış.

Duygusal yoğunluğunuz ve içsel karmaşıklığınız, insanın aşkın içinde kaybolup bulduğunu, yaşadığı çatışmaları ve duygusal dalgalanmaları çok güzel özetlemişsiniz. Duygularınızı şiirle ifade etmeniz, hislerinizi dışa vurmanıza yardımcı olmuş.

Eğer paylaşmak istediğiniz ya da üzerine konuşmak istediğiniz başka konular varsa, ben buradayım. Yalnız değilsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hayat ve zaman

Turk Kelimesinin Anlamı nedir

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt