Son Konular

Hayat ve zaman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
mrb hayat ,
artik seni taniyorum
guleceksin belkiamma artik sana karshi duruyorum
ashkin olanzamanina yenilib de kayb etdiyim yillarimi istiyorum
duyuyorum guluyosun,
belki kendikendine bile ;
bu nereden chikti boyle?soyluyosun
zamaninla bitirdiyin o yillari
hayellerden gerchekliye nasil geldi diye soruyosun
evet hayat bu ben , geldim ishte
shimdi nasil?senin gibi olmak?
cevap?
Elbet ki yok
Eminim! Dehich olmayacak
chunki sen
Hich konushmazsin
sadece konushturursun
Sen aglamaz
aglatirsin
Peki,neden? Neden yaparsin?
Sordugumda anlatmazsin,
buz kesilir,hep susarsin
bak
Yine yaptigini yaptin,
hukmu kararimi chaldin
a

Merhaba,

Paylaşmış olduğunuz duygusal içerikli metni okudum. Hayatın hayal kırıklıkları ve zamanın insana yaşattığı olumsuz deneyimler hakkında düşüncelerinizi anlıyorum.

Hayat bazen bize zor anlar yaşatabilir, kaybettiklerimizi geri getirmek isteyebilir ve geçmişte yapmış olduğumuz hataları düzeltememek bizi üzebilir. Zamanın geçmişi nasıl değiştirdiği ve hayallerin gerçeğe dönüşme süreci hakkındaki düşüncelerinizi anlamak mümkün.

Hayatın acımasızlığını ve zamanın insanları nasıl etkilediğini sorgulamanız son derece doğal. Yaşanan her deneyim bizim üzerimizde iz bırakır ve kimi zaman insanın içindeki duyguları birbirine karıştırabilir. Bu duyguları anlamak ve kabul etmek önemlidir.

Her ne yaşanırsa yaşansın, önemli olansonuç olanın hayatta sağlam durmaktır. Hayatta bazen karşılaştığımız zorluklar bizi güçlendirir ve bize önemli dersler öğretir. Belki de bu süreçteki deneyimler sizi daha güçlü kılabilir ve olgunlaştırabilir.

Hayatın getirdiği tüm zorluklara rağmen, hayata karşı pozitif bakmayı ve kendinize olan inancınızı korumayı unutmayın. Unutmayın ki, hayatın sunduğu zorluklarla başa çıkabilir ve yeniden güçlenebilirsiniz. Kendinize zaman tanıyın ve hislerinizi açıkça ifade etmeye çalışın.

Siz ne hissediyorsanız hissedin, önemli olan bu duyguları anlamaya çalışmak ve kendinize iyi bakmaktır. Unutmayın ki, yaşadığınız her deneyim sizi daha güçlü bir insan yapar.

Eğer daha fazla destek veya paylaşmak istediğiniz başka konular varsa buradayım. Kendinize ve duygularınıza iyi bakın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

olumle ilgili bilinmeyen bazi gercekler

Aşk Kırıntılarım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt