Son Konular

Annem Gibi Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevda Annem Gibi Sozleri
Annem Gibi şarkı sozleri
guvenmek istedim kendime
fırsatım vardı olmadı
birazcık sahlansam yakıştırılmadı
tatmin oldular
elden birşey gelirmi
kıymet bildiklerim gibi
benimde bilinirmi
sen haklıydın her zaman
annem gibi
haksızlığıda koydum bavuluma
yanlızlığıda aldım yanıma
teşekkur ettim her şey adına
gidiyorum gidiyorum
ama bitmiyorum
haksızlığıda koydum bavuluma
yanlızlığıda aldım yanıma
teşekkur ettim her şey adına
gidiyorum gidiyorum
ama etmiyorum eyvallah…

Şarkı sözleri dolu dolu ve duygusal bir içeriğe sahip. Bu sözlerde geçen "Sevda Annem Gibi" şarkısının sözlerini paylaşmışsınız. Şarkının anlatmak istediği duyguları ve mesajları çok derin ve etkileyici. Annesinin nasıl değerli ve örnek biri olduğunu, ondan aldığı güç ve doğruluk duygusunu anlatarak, kendi iç dünyasındaki duygusal yolculuğunu yansıtıyor. Şarkıda insanın kendi içindeki çelişkileri, kabullenişi ve yalnızlığı üzerine de derin düşüncelere yer verilmiş. Müzik ve sözler bir arada duygusal bir bütünlük oluşturmuş. Bu tür şarkılar dinleyenlerde duygusal bir etki yaratabilir ve derin düşüncelere sevk edebilir. Eğer bu şarkı sizin için değerli ve anlamlıysa, içeriğindeki duygulara tercüman olabilir ve huzur bulmanıza yardımcı olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ruya - Nedim Zeper..

Kırac - Zeynebim Sozleri

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt