- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Anerkennung in Deutschland nedir?
Mesleki Denklik şu anlama gelmektedir: Yabancı bir mesleki yeterlilik Almanya'daki birmesleki yeterlilik ile yasal olarak eşdeğerdir. Mesleki bir denklik için denklik prosedüründen geçmeniz gerekmektedir. Prosedürün sonunda resmi bir haber alırsınız.
Anabin H+ ne demek?
Anabin H+ ne demek?
h+ olarak sınıflandırma, basitçe, bu kurumda elde edilen derecelerin, yüksek öğretimde bir eşdeğerlik değerlendirmesine tabi olabileceği anlamına gelir. bu kurumun derecelerinin alman üniversite derecelerine eşit olup olmayacağına ilişkin bir ön karar bununla bağlantılı değildir.
Zab ne demek?
Yabancı bir akademik derece Almanya'da orijinal adıyla icra edilebilir. Almanya'daki akademik bir dereceye dönüştürme işlemi yalnızca Almanya uyruklu göçmenler için mümkündür. Yabancı akademik derecenin icra edilmesine ilişkin daha fazla bilgiyi Yabancı Eğitim-Öğretim Merkezi Ofisi'nde (ZAB) bulabilirsiniz.
Kalfalık belgesi ile Almanya'ya gidilir mi?
Kalfalık belgesi ile Almanya'ya gidilir mi?
BU DURUMDA ALMANYA'YA GİDEBİLİR MİYİM? Hayır. MYK belgesi Almanya için yeterli bir belge değildir. Ancak, MYK-3 ile kalfalık belgesi aldığınız durumda kalfalık belgesiyle Almanya'ya çalışmak için gidebilirsiniz.
Zap kelimesi ne anlama gelir?
Zap kelimesi Türkçe'de "uzaktan kumanda aletiyle vurmak, kanal değiştirmek" anlamına gelir. İngilizce to zap "uzaktan kumanda aletiyle vurmak, kanal değiştirmek" fiilinden alıntıdır. İngilizce fiil İngilizce zap! "çizgi romanlarda kullanılan bir ünlem" sözcüğünden alıntıdır.
Yüksekokul ne anlama gelir?
Yüksekokul ne anlama gelir?
Yüksekokul, üst düzeyde uygulayıcı meslek elemanı yetiştiren yükseköğretim kurumlarıdır. Yüksekokulda dört yıllık eğitim verilir. Genellikle meslek yüksekokulları ile karıştırılmaktadır. Çünkü meslek yüksekokulları iki yıllıktır.
Kalfalık belgesi yurtdışında geçerli mi?
Mesleki Yeterlilik Belgesi AB ülkelerinde de geçmekte ve mesleğinizi bu ülkelerde yapmanızı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca AB ülkelerinde iş aramaya yönelik Europass sistemi ile AB ülkelerinde mesleki yeterlilik belgeniz ile iş başvurusu yapabilir ve iş bulabilirsiniz.