Modoratör
Efsanevi Üye
Ali Dayı öldü mü?
Arada bir Eskişehir'den Ankara'ya geldiğinde, Ali Dayı'ya uğrayıp bir kahvesini içermiş. Bir şehir efsanesi değil bu anlatılanlar. Ali Dayı çoktan öldü, ama bunu gencecik yaşlarda dinleyen adam hala yaşıyor.
Ali Daei kaç yaşında?
53 yaşında (21 Mart 1969)Ali Dayi / Yaş
Katmerci Dayı yı kim öldürdü?
Katmerci Dayı yı kim öldürdü?
Katmerci Dayı Adnan'ı başına taşla vurarak hayatını kaybetmesine neden olan Atatürk Mahallesinde Adnan inacı Caddesinde Pastacılık yapan katil zanlısı Ali Polat'ın Cumhuriyet Savcılığı tarafıdan ilk önce tutuklama talebiyle gönderildiğini, ancak ilgili mahkeme Katmerci Dayı Adnan'ın hayati tehlikesi bulunmadığı için …
Ali Daei toplam kaç gol attı?
Ali Daei toplam kaç gol attı?
ALI DAEI KİMDİR? Ali Daei, 21 Mart 1969 doğumlu İranlı eski milli futbolcudur. İran Milli Takımı'nın formasıyla 149 maçta attığı 109 golle dünya futbolunda uluslararası maçlarda en fazla gol atan oyuncudur.
Ali Daei nereli?
Ali Dayi (Fars: علی دائی, Azeri: Əli Dayi; d. 21 Mart, 1969; Erdebil), İranlı futbolcu, teknik direktör ve iş insanı.
Katmerci Dayı ya ne oldu?
Gaziantep'te 'Katmerci Dayı' olarak bilinen Ali Adnan A., kafasına taşla vurulduktan sonra ağır yaralandı. Hastanede bir hafta boyunca yaşam mücadelesi veren ünlü katmerci, gece saatlerinde hayatını kaybetti.
Katmerci Dayı neden öldü?
Katmerci Dayı neden öldü?
Kısa sürüde büyüyen tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ali P. isimli şahıs, Gaziantep'te Katmerci Dayı olarak bilinen Ali Adnan A.'nın kafasına taşlı vurdu. Kafasına taşla vurulduktan sonra ağır yaralanan ünlü katmerci, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Katmerci Dayı kimin?
Katmerci Dayı kimin?
İş yeri sahibi bir hafta sonra iş yerini Pastacı Ali Polat'a vermeden vazgeçerek, daha yüksek kira veren ve Türkiye'de 5 şubesi bulunan, Gaziantep'in ünlü katmercisi 'Katmerci Dayı' markasıyla ün yapan Ali Adnan Arslantaş'la yüksek parayla iş yerini kiraya verdiği öğrenildi.
Mehmet Katmerci kim?
1949 Konya doğumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi mezunudur. 1982 yılında grup şirketlerinden Katmerciler Profil A.Ş. yi profil ve saç ticareti yapmak amacıyla kurarak iş hayatına başlamış, 1985 yılında üretim yapmak amacıyla grubun amiral şirketi Katmerciler Araç Üstü Ekiman A.Ş.
Katmr sahibi kim?
KATMERCILER ARAC USTU EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S.
BİST Kodu | KATMR
Halka Arz Tarihi | 05.11.2010
Genel Müdür | MEHMET KATMERCİ
Yönetim Kurulu Üyeleri | İsmail Katmerci Mehmet Katmerci BİROL YENCE MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN HÜSEYİN KOCABIYIK
Merkez Adresi | 10032 SOKAK NO:10 ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÇİĞLİ – İZMİR
Katmr hisse kime ait?
Katmr hisse kime ait?
KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Katmer kaçtan bölündü?
Katmer kaçtan bölündü?
Günlük
Tarih | Bedelli | Bölünme
27/08/2021 | 200,0000 | 1,7780
21/10/2020 | 190,0000 | 2,5120
25/06/2019 | 200,0000 | 1,9511
29/08/2013 | 0,0000 | 1,0521
Katmerciler in sahibi kim?
İsmail Katmerci – Yönetim Kurulu Başkanı yi profil ve saç ticareti yapmak amacıyla kurarak iş hayatına başlamış, 1985 yılında üretim yapmak amacıyla grubun amiral şirketi Katmerciler Araç Üstü Ekiman A.Ş. yi kurmuştur.
Katmerciler ne zaman halka arz oldu?
Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayını alan halka arzda talepler 3-4-5 Kasım 2010 tarihlerinde toplanacak. Halka arzda hisse fiyatı 6 TL olarak belirlendi. Katmerciler halka arz sonrası 75 milyon lira piyasa değeriyle İMKB'ye 'merhaba' diyecek.
Katmerciler hisse battı mı?
Katmerciler hisse battı mı?
Tacirler Yatırım – Katmerciler KATMR Hisse Analiz 2Ç21 – 16.08.2021. Katmerciler 2Ç21 sonuçlarını 6.8 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket geçen yılın aynı döneminde de, 7.7 milyon TL zarar açıklamıştı. Net satışlar 85.4 milyon TL olarak açıklandı ve geçen senenin aynı dönemine göre yüzde %48 arttı.