Son Konular

Ajda Pekkan - Olur Ya

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gel birer cocuk olalım, o gunden başlayalım
Gozlerimiz buluşsun, ilk kez bakışalım
Ne dun ne de yarın kalsın, biz yeniden doğalım
İlk soz dudağında, olsun benim adım
Olur ya, kalbinde yer bulur da
Yerleşirim yıllarca, seversin sonunda
Olur ya, evet dersin aşkıma
Şeytana uyarsın da, olmaz mı olur ya
Gel birer cocuk olalım, o gunden başlayalım
Gozlerimiz buluşsun, ilk kez bakışalım
Ne dun ne de yarın kalsın, biz yeniden doğalım
İlk soz dudağında, olsun benim adım
Olur ya, tum saatler durur da
Sonsuza dek yanımda, kalırsın olur ya
Olur ya, ateş bacayı sarar da
Yanmaz dersin yanar da, olmaz mı olur ya

Merhaba! "Olur Ya" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ajda Pekkan'ın bu romantik şarkısını paylaşırken hangi duygular içerisinde olduğunuzu anlamak zor değil. Şarkının romantizmi, umudu ve sevgi dolu temaları insanı gerçekten etkileyebilir. Ajda Pekkan'ın eşsiz yorumuyla bu şarkıda sevginin gücü ve imkansızlıklara meydan okuma teması işlenmiş. Sizce de öyle değil mi? Sizce bu şarkı ne anlama geliyor? Şarkının size hissettirdikleri nelerdir? Bu şarkı hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Sana Bana Yeter

Ajda pekkan - Mihrabım Diyerek

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt