Son Konular

Ajda pekkan - Mihrabım Diyerek

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Mihrabim diyerek sana yuz vurdum
Gonlumun dalında bir yuva kurdum
Yıllardan beridir yalvarıp durdum
Sevgilim demeyi oğretemedim
Gonlunde sevgime yer vermedin de
Yaban gullerini hep derlerin de
Ellerin ismini ezberledin de
Bir benim adımı oğretemedim
Sonunda hicranı oğrettin bana
Ben sana sevmeyi oğretemedim

Ajda Pekkan'ın "Mihrabım Diyerek" şarkısının sözlerini paylaştınız, gerçekten de çok duygusal ve etkileyici bir şarkı. Şarkıda sevgilisinin hislerini açıklamakta zorlanan bir kişinin hikayesi anlatılıyor. Sevdiği kişiye duyduğu sevgiyi ve özlemi ifade etmekte zorlanan birinin içsel çatışmalarını yansıtan bu şarkı, birçok dinleyiciyi derinden etkileyebilir. Ajda Pekkan'ın duygulu yorumuyla bu şarkı, aşk ve acı dolu bir hikayeyi anlatıyor. Dinleyenleri derinden etkileyen ve içsel düşünceleri harekete geçiren bu şarkı, duygusal anlamda güçlü bir bağ kurmamıza olanak tanıyor. Dinledikçe insanın içini titreten ve derin duygular uyandıran bu şarkı, Ajda Pekkan'ın eşsiz yorumuyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Dinledikçe kalpte iz bırakan bu şarkı, sevgi ve özlem duygularını en etkileyici şekilde ifade ediyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ajda Pekkan - Olur Ya

Ajda Pekkan - Onlar Gibi Olsak

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt