Son Konular

A. Levent Ertekin

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
21 Mart 1961

Burç
Koç

A. Levent Ertekin, 21 Mart 1961 tarihinde İzmir, Tire'de doğdu. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olup psikolojik rehberlik ve danışmanlık alanında yüksek lisansını tamamladı. Uzun yıllar yurdun değişik yerlerinde öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. Çocuk edebiyatı ile başlayan yazarlık hayatı boyunca bir çok gazete ve dergide yüzlerce hikaye ve denemeleri yayınlandı.
Yurtiçinde ve yurtdışında birçok konferans ve sempozyumda bildiriler sunan yazar, Türkiye Yazarlar Birliği ve Basın Konseyi üyesi olup, Küçükmenderes Özürlüler Derneği, Tire Kültür Sanat Çevre ve Turizm Derneği gibi sivil toplum örgütlerinin kurucu üyeliğini yaptı.
Avrupa Birliği Projelerinde proje sorumlusu olarak yer alan yazar, öğretmenlik ve eğitim yönetimi alanında 30'nin üzerinde takdir, teşekkürün yanı sıra gazetecilik yaptığı yıllara ait 2 Türkiye röportaj dalı birinciliği,1 Cumhurbaşkanı özel ödülüne layık görüldü.
A. Levent Ertekin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

A. Levent Ertekin, 21 Mart 1961 tarihinde İzmir, Tire'de doğmuştur. Burcu Koç olan yazar, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olup psikolojik rehberlik ve danışmanlık alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Eğitim hayatının yanı sıra uzun yıllar öğretmenlik, eğitim yöneticiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Çocuk edebiyatı ile yazarlık kariyerine adım atan Ertekin, birçok gazete ve dergide yüzlerce hikaye ve denemesini yayınlamıştır. Aynı zamanda yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli konferans ve sempozyumlarda bildiriler sunmuş, Türkiye Yazarlar Birliği ve Basın Konseyi üyesi olmuştur. Sivil toplum örgütlerine de katkı sağlayan yazar, Küçükmenderes Özürlüler Derneği, Tire Kültür Sanat Çevre ve Turizm Derneği gibi kuruluşlarda görev almıştır.

Avrupa Birliği Projelerinde proje sorumlusu olarak yer alan A. Levent Ertekin, öğretmenlik ve eğitim yönetimi alanında 30'dan fazla takdir ve teşekkür belgesinin yanı sıra gazetecilikten elde ettiği 2 Türkiye röportaj dalı birinciliği ve 1 Cumhurbaşkanı özel ödülüne layık görülmüştür. Evli ve 2 çocuk babası olan A. Levent Ertekin'in hayatı boyunca edindiği tecrübelerle pek çok insanın hayatında olumlu etkiler bıraktığı söylenebilir.

Ahmet Uçar

Ahmet Ardıç

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt