Editör
Efsanevi Üye
2121 nitelik kodu nedir?
2121 Ortaöğretim kurumlarının Mahalli ıdareler alanından mezun olmak. 2123 Ortaöğretim kurumlarının Dış Ticaret veya Ticaret alanından mezun olmak.
2001 nitelik kodu nedir?
2001 nitelik kodu nedir?
2001 nitelik kodunun tercih kılavuzunda ki açıklaması, ortaöğretim kurumlarının herhangi bir tanesinden mezun olmaktır. Eğer kişi tercih edeceği kurumun özel şart bölümünde 2001 kodunu görürse mutlaka ortaöğretim kurumundan mezun olarak tercih yapmalıdır.
ÖSYM 2111 kodu nedir?
ÖSYM 2111 kodu nedir?
2023:Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olmak. 2111:Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.
KPSS tercih nitelik kodları ne demek?
Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.
Nit 2001 ne demek?
Nit 2001 ne demek?
Bu kodlar bir tanesi olan 2001 nitelik kodu, kamu personeli adaylarının hangi bölümden mezun olmalarını gerektiğini ifade eder. 2001 nitelik kodunun kılavuzdaki açıklaması "Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak." şeklindedir.
ÖSYM 7225 nitelik kodu nedir?
ÖSYM 7225 nitelik kodu nedir?
Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırma konusu haline gelen 7225 nitelik kodu nedir sorusunun yanıtı şöyledir; " 7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Neticelenmesi" Güvenlik Soruşturması pek çok kamu kurum ve kuruluşunda haliyle uygulanan nitelikte bir uygulama olma özelliği taşımaktadır.
6512 ne demek?
6512 nitelik kodu D1 Sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak anlamına gelmektedir. 1101 nitelik kodunun açılımı cinsiyeti erkek olmak, 1103 nitelik kodunun açılımı ise cinsiyeti kadın olmaktır. İşte EKPSS tercihlerinde istenilen bazı nitelik kodları: 6205 MEB onaylı Aşçılık Sertifikası sahibi olmak.
7368 KPSS nitelik kodu nedir?
7368 KPSS nitelik kodu nedir?
7368 nitelik kodu: T.C. Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün Başvurma Özel Şartları Bölümünde yer alan şartların tümüdür.