Modoratör
Efsanevi Üye
Zoom programı neden tehlikeli?
Zoom Meeting adlı programın girişinde hesap numarası istenmese bile sistem geçtiğimiz haftadan bu yana hacker saldırısı altında olduğu için Türkiye'de sistemden ders anlatan öğretmenlerin hesapları ve sisteme giren 18 milyon öğrencinin görüntüleri de tehlike içeren siber saldırılara açık bir hale geldi.
Zoom telefona zarar verir mi?
"Zoom'un herhangi bir sorun yarattığına dair bir kanıt yok ama bu olağandışı zamanlarda yalnızca denenmiş test edilmiş sistemleri kullanmak anlamlı olur. Ayrıca ne kullanırsanız kullanın, kesinlikle son sürümünü kullanmalısınız."
Zoom uygulaması zararlı mı?
Zoom uygulaması zararlı mı?
Zoom uygulaması ABD'de yasaklanmış durumda. Özellikle teknolojik olarak kişisel verileri topladığı, gizlilik ihlalleri yaptığı ifade ediliyor. İOS işletim sistemi kullanan Macbook'larda kök kod işlelemleri nedeniyle ciddi şikayet ve eleştriler alıyor. Zoom Meeting şirketinin CEO'su Eric S.
Zoom kişisel bilgileri çalıyor mu?
Sadece Zoom değil birçok andorid ve ios uygulaması başta olmak üzere zaten kurulum yaptığınızda sizin verilerinizi topluyor ve reklam gibi ticari amaçlar başta olmak üzere, kampanyalar kişiye özel projeler için yararlanılıyor.
Zoom kim yaptı?
Eski bir Cisco Webex mühendisi ve yöneticisi olan Eric Yuan, 2011'de Zoom'u kurdu ve 2013'te uygulamayı yayımladı.
Cep telefonu Zoom nasıl kullanılır?
Cep telefonu Zoom nasıl kullanılır?
Zoom'u telefonunuza indirmek için Google Play Store veya Apple Store'a başvurmanız gerekiyor. Arama bölümüne Zoom yazdığınızda uygulama karşınıza çıkıyor….Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza 3 seçenek çıkıyor.
- Bunlardan ilki, "Join a Meeting" seçeneği.
- Diğer seçenek "Sign Up" seçeneği.
Zoom görüntülü konuşma güvenli mi?
Alternatif Bilişim Derneği de yayınladığı açıklamayla, çevrimiçi görüşmelerde kişisel verilerin korunması önerilerinde bulundu. Metinde görüntü, fotoğraf ve belge paylaşımında dikkatli olunması gerekliliğinin altı çizildi. Zoom, tıpkı muadilleri gibi mükemmel olmayan ve açıkları olan bir program.
Zoom görüşmeleri güvenli mi?
Program genel kullanımda ücretsiz ancak daha büyük toplantılar başlatmak gibi ek seçeneklere ücret ödemek gerekebiliyor. ZOOM UYGULAMASI GÜVENLİ Mİ? Zoom, güvenlik kaygıları ile ilgili BBC'ye yazılı açıklamasında şunları söyledi: "Zoom kullanıcı güvenliğini son derece ciddiye alıyor.
Zoom ilk ne zaman kuruldu?
Zoom ilk ne zaman kuruldu?
2011, San Jose, Kaliforniya, ABDZoom Video Communications / Kuruluş
Erik yuan kimdir?
Eric Yuan, Zoom Video Communications Kurucusu ve CEO'su. 1969 Çin doğumlu Yuan, maden mühendisi bir babanın oğludur. Şantung Eyaleti'ne bağlı Tai'an'da doğdu ve büyüdü. Shandong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi uygulamalı matematik ve bilgisayar bilimleri bölümünden lisans ve yüksek lisans derecelerini aldı.
Telefondan zoom da toplantıya nasıl katılınır?
Bir toplantıya veya web seminerine sadece telefonla nasıl katılınır?
- Ülke içi bir numarayı arayın.
- Oturum sahibi tarafından size sağlanan dokuz (9), on (10) veya on bir (11) haneli kimlik olan toplantı kimliğini girmeniz ve ardından # tuşuna basmanız istenecektir.
Telefonda zoom Hesabı Nasıl Açılır?
Telefonda zoom Hesabı Nasıl Açılır?
Zoom telefondan hesap açma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Android ya da buradan iOS için Zoom mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Kaydol butonuna dokunun.
- Adım #3: Doğum tarihinizi seçin.
- Adım #4: Adınızı, soyadınızı ve güncel e-posta adresinizi girin.
- Adım #5: E-posta adresinize gelen etkinleştirme mesajını açın.