- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Zoom da ismimi nasıl değiştiririm?
Mobil Zoom isim değiştirme
- Adım. Zoom'u telefonunuzda açın ve ekranın sağ alt kısmında bulunan Ayarlar düğmesine dokunun.
- Adım. Bu adımda da değiştirmek istediğiniz Ad ve Soyad'a tıklayın ve dilediğiniz isim ile değiştirin.
Zoom da ID nereye yazılır?
Zoom da ID nereye yazılır?
Her toplantının, o Zoom toplantısına katılmak için gereken, meeting ID adı verilen benzersiz 9, 10 veya 11 basamaklı numarası vardır….Microsoft Edge veya Internet Explorer
- Edge veya Internet Explorer'ı açın.
- Join.zoom.us adresine gidin.
- Toplantı sahibi / organizatör tarafından sağlanan meeting ID 'nizi girin.
Zoom dil ayarları nasıl yapılır?
Zoom dil ayarları nasıl yapılır?
Zoom Uygulamaları öğesine girip Zoom'u arayın. Uygulamayı başlatmak için Zoom simgesine tıklayın. Aktiviteler ekranının sağ üst kısmından Zoom simgesine sağ tıklayıp Dil Değiştir öğesine tıklayın. İstediğiniz dili seçin.
Zoom da başka bir toplantıya nasıl katılınır?
Android
- Zoom mobil uygulamasını açın.
- Aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak bir toplantıya katılın: Giriş yapmadan katılmak istiyorsanız Toplantıya Katıl'a dokunun.
- Toplantı kimliği numarasını ve görünen adınızı girin.
- Sesle ve/veya videoyla bağlanmak isteyip istemediğinizi seçin ve Toplantıya Katıl'a dokunun.
Zoom Türkçe dil desteği var mı?
Zoom Türkçe dil desteği var mı?
Zoom, son olarak eklediği Türkçe dil desteği ile Türk kullanıcılar için platform deneyimini geliştirme konusunda önemli bir adım atmış oldu. Türkçe; Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Vietnamca ile platformun desteklediği 13'üncü dil oldu.
Zoom da id ne demek?
Zoom da id ne demek?
Meeting toplantı ID ise kimlik numarası anlamına gelir. Meeting ID ise toplantının giriş anahtarı olarak özetlenebilir. Canlı ders ve toplantılara girişte ID ve şifreye ihtiyaç duyulmaktadır.