Son Konular

Zonguldak referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Zonguldak halk oylaması netice,
Zonguldak referandum sonucu,
Zonguldak halk oylaması sonuçları 2010,
12 Eylül zonguldak,
Tüzük değişikliği referandum zonguldak sonuçları
Zonguldak Halk Oylaması sonuçları *

Zonguldak'ın referandum sonuçlarıyla ilgileniyorsanız, 2010 yılında gerçekleştirilen tüzük değişikliği referandumuyla ilgili detayları paylaşabilirim. 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda Zonguldak genelinde %59,75 oranında "Evet" oyu çıkmıştı. %40,25 oranında ise "Hayır" oyu kullanılmıştı. Dolayısıyla Zonguldak halkının çoğunluğu tüzük değişikliğine "Evet" demişti. Bu sonuçlar Zonguldak'ın genel olarak nasıl bir tercihte bulunduğunu yansıtmaktadır. Eğer konuyla ilgili başka detaylı bilgilere ya da sorularınıza cevap arıyorsanız, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aksaray referandum sonuçları

Sinop referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt