Editör
Efsanevi Üye
Zlata anlami nedir?
sırpça, hırvatça ve boşnakça'da altın'ın tam karşılığı zlatodur esasında. zlata, daha ziyade "altının" anlamına geldiği gibi tüm kadın isimlerinin a harfiyle bittiği söz konusu ülkelerde bir kadın adıdır da aynı zamanda. bunun erkek versiyonu ise zlatan'dır.
Ibra kimdir?
Zlatan Ibrahimović (d. 3 Ekim 1981; Malmö, İsveç) santrafor mevkisinde oynayan Bosna Hersek asıllı İsveçli milli futbolcudur. Serie A takımlarından Milan'da forma giymektedir. 2019'da LA Galaxy formasıyla Ibrahimović.
Zlatan kaç kardeş?
Zlatan kaç kardeş?
Sapko IbrahimovićSanela IbrahimovićAleksander IbrahimovićMonika IbrahimovićVioleta IbrahimovićZlatan Ibrahimović/Kardeşleri
Ibrahimovic hangi dine mensup?
Zlatan Ibrahimovic ayrıca, "Babam Müslüman, annem Katolik. Ancak ben hiçbir dine inanmıyorum. Dövüş sporlarına ilgim her daim olmuştur. Çocukluktan beri bu devam ediyor.
Yönetimi ibra etmek ne demek?
İbra, tüzel kişinin yetkili organının (Genel Kurul), sorumlu organın (Yönetim Kurulu) üyelerine karşı karar şeklindeki bir irade açıklamasıdır. Genel Kurul bu kararı ile Yönetim Kurulu üyelerinin söz konusu dönemdeki işlemlerini hukuka ve ortaklık açısından işin gereğine uygun bulduğunu beyan etmektedir.
Ibrahimoviç'in babası kim?
Ibrahimoviç'in babası kim?
Šefik IbrahimovićZlatan Ibrahimović / Babası
Mbappe dini inancı nedir?
Başarılı futbolcu Kylian Sanmi Mbappé Lottin'in dini inancı pek çok futbolsever tarafından merak ediliyor. Genç futbolcunun giydiği kıyafetler nedeniyle müslüman olduğu düşünülüyor. 20 Aralık 1998'de Fransa'da dünyaya gelen Mhappe, Kamerun ve Cezayir asıllı olan bir Fransız millî futbolcudur.
Ibrahimoviç Türk asıllı mı?
Dünyaca ünlü Boşnak asıllı İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic, yemeğin ardından tatlı ile birlikte Türk çayının keyfine vardı.
Ibrahimoviç pes 2021 de hangi takımda?
Ibrahimoviç pes 2021 de hangi takımda?
Zlatan Ibrahimović'nin PES 2021 İstatistikleri
Tam Adı | Zlatan Ibrahimović
Lig | Serie A TIM
Pozisyon | SF Santrafor
Yaş | 39
Güçlü ayak | Sağ