Son Konular

Ziynet Sali İstanbul Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ziynet Sali İstanbul şarkı sozleri
Ziynet Sali İstanbul şarkısı sozu
Sen benden uzak bir baharda
Sana donemedim bağışla
Bu şehirde sevgimizi tattık, seviştik
İstanbul ozluyor bizi
İstanbul bekliyor bizi
İstanbul hatırla bizi
İstanbul bağışla bizi
Seni seviyorum diyemedim
Bir şansım daha olsa denerdin
Herşey ne guzeldi ozlendin
Sende ister miydin bilemedim
Bu şehirde aşkımız tattık, yitirdik
İstanbul ozluyor bizi
İstanbul bekliyor bizi
İstanbul hatırla bizi
İstanbul bağışla bizi
İstanbul bekliyor bizi sahil yollarında
İstanbul hatırlar bizi tatlı uykulardan
İstanbul bağışla bizi gozlerin dolduğunda
İstanbul unutmaz bizi sen de unutma İstanbul

Merhaba! İstanbul şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ziynet Sali'nin bu duygusal şarkısında İstanbul'a olan özlem ve şehirde yaşanan aşkın hikayesi anlatılıyor. Şehirde geçen güzel anılar, aşklar ve özlemlerin dile getirildiği şarkı sözlerinde İstanbul'un aşkıyla beklediğini, hatırladığını ve bağışladığını anlatıyor. Şarkı, İstanbul'un sahil yollarında, tatlı uykulardan hatırladığı anılarıyla insanlara duygusal bir bağ kurmaya çalışıyor. Ziynet Sali'nin yorumuyla da duygusal bir hava katılan şarkı, İstanbul'a olan özlemleri ve aşkları en güzel şekilde ifade ediyor. Umarım bu açıklama şarkının derinliğini daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Eğer başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cici Kopeğim Şarkısının Notaları

Tuğba Ozay Tatil şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt