Son Konular

Ziynet Sali Dolaşayım Damarlarında şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Enbe Orkestrası dolaşayım damarlarında şarkısı (Ziynet Sali)
Dolaşayım Damarlarında şarkı sozu Ziynet Sali
Dolaşayım damarlarında
Ne zaman umutlansam
Ne zaman gulsem
Durakta bekliyor hep gozyaşı
Kime guvensem, kimi sevsem
Sebebi oldu başağrısı
Son sendin ah vuran
Zaten olmuş olan
Bardağı taşıran
Vefasızlık, hayırsızlık dokunan
Kovsada al beni
icine sal beni
Dolaşayım damarlarında
Sevgilim cok yorgunum
İcin icin solgunum
Bırak acayım ışığında
Kovsada al beni
İcine sal beni
dolaşayım damarlarında
Sevgilim cok yorgunum
İcin icin solgunum
Bırak acayım ışığında

"Dolaşayım Damarlarında" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ziynet Sali'nin bu şarkısı, duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkının sözlerinde aşkın zorlukları, umutsuzluk ve yorgunluk gibi temalar işlenmektedir.

Şarkının sözlerinde, bir ilişkide yaşanan zorluklar ve hayal kırıklıkları dile getirilirken, "Sevgilim çok yorgunum, İçin için solgunum, Bırak açasın ışığında" gibi ifadeler duygusal bir hava yaratmaktadır. Ziynet Sali'nin güçlü sesiyle ve Enbe Orkestrası'nın müziğiyle birleşen bu sözler, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmaktadır.

Bu şarkı, insanın duygusal gelgitlerini ve ilişki dinamiklerini anlatırken, içsel bir yolculuk ve derin duyguları yansıtma amacını gütmektedir. Şarkının sözleri, dinleyenlerin kendilerini ifade etmelerine ve duygularını önemsediklerine dair bir mesaj taşımaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aytekin Kurt Duşunme Hic şarkı sozu

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt