Son Konular

Zeki Muren Damarımda Kanımsın Şarkı Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Zeki Muren Damarımda Kanımsın Şarkı Sozleri
Zeki Muren Damarımda Kanımsın,
Şarkı Sozleri Zeki Muren Damarımda Kanımsın
Sen Uzaklarda Değil, Damarımda Kanımsın
Ben Sensiz Yaşayamam, Hayatımsın Canımsın
İste Kolen Olayım, istersen Oldur Beni
Başkasını Seversen, Bilki Yaşatmam Seni
Birazcık Seviyorsan, Sozlerime Darılma
Seni Kıskanıyorum, Beni Yanından Ayırma
İste Kolen Olayım, istersen Oldur Beni
Başkasını Seversen, Bilki Yaşatmam Seni
Bilmeden Kırdım Seni, Bilerek Asla Olmaz
Ne Olur Affet beni, Hatasız insan Olmaz

Zeki Müren'in unutulmaz şarkısı "Damarımda Kanımsın"ın sözlerine hoş geldiniz. Bu şarkı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip ve Zeki Müren'in eşsiz yorumuyla dinleyenleri etkilemeyi başarıyor. Şarkıda yer alan ifadelerde sevgi, aşk ve içtenlik ön planda.

Özellikle şu kısımlar duygusal derinliği vurguluyor:
"Sen Uzaklarda Değil, Damarımda Kanımsın
Ben Sensiz Yaşayamam, Hayatımsın Canımsın"
İşte bu dizelerde sevgilinin hayatında ne kadar önemli olduğunu ve nasıl bir bağ kurduğunu hissedebiliyoruz.

Ayrıca, şarkının aşk dolu bir hikayeyi anlattığı şu kısımlar da oldukça etkileyici:
"Seni Kıskanıyorum, Beni Yanından Ayırma"
Burada da sevgi dolu bir kıskançlığın ve sıkı bir bağın ifadesi var.

Son olarak, "Hatasız insan olmaz" mottosunu benimseyen ve affetmeyi önemseyen bir yaklaşımı da görebiliyoruz:
"Bilmeden Kırdım Seni, Bilerek Asla Olmaz
Ne Olur Affet beni, Hatasız insan Olmaz"

Bu şarkı sözleri duygusal bir serüveni anlatıyor ve dinleyenleri hislerin derinliklerine doğru yolculuğa çıkarıyor. Zeki Müren'in eşsiz yorumuyla da bu şarkı gerçekten unutulmaz bir eser haline gelmiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zeki Muren Duydumki Unutmuşsun Gozlerimin Rengini Sozleri

Evanescence Lacrymosa Turkce Cevirisi

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt