Modoratör
Efsanevi Üye
Zehirli insan nasıl olur?
Kendilerine hep yardım edilmesi beklentisi içindedirler, ancak başkalarına hiç yardımcı olmazlar. Başkalarının isteklerini, gereksinmelerini ve duygularını hiç önemsemezler. Her şeyin, öncelikli olarak, onların hakkı olduğuna inanırlar. Davranışlarının sorumluluğunu almazlar ve hep başkalarını suçlarlar.
Zehirli insan kimdir?
Zehirli insan kimdir?
"Zehirli insanlar", bize, kendimizi kötü hissettiren, çevrelerine olumsuzluk yayan ve bizi tüketen, diğer bir deyişle, tutum ve davranışlarının yanı sıra kullandıkları dille bizi zehirleyen insanlardır. Bu insanların ortak birtakım özellikleri vardır. Bu insanlar, Başkalarının sınırlarına saygı duymazlar.
Böcek zehiri insanı öldürür mü?
"İçtiğiniz böcek ilacı sadece böcekleri öldürür, insanları öldürmez diye bir kural yok. İçilmese solunsa dahi insanları öldürecek çok güçlü zehirler bunlar maalesef. Bir nefes iki nefes bile yeterli olabiliyor.
İnsanı ne öldürür?
İnsanı ne öldürür?
İnsanoğlu beyninde ve yüreğinde uzaydaki kara delik gibi bir boşluk hissettiğinde öldürür. O boşluğu doldurma arayışı sırasında karşısına çıkan yanlış insanların yanlış dolduruşlarıyla öldürür. Ağacı, hayvanı, kısacası doğayı öldürür, farklı düşünen insanı öldürür, sevdiğini ya da sevmediğini öldürür, kendini öldürür.
Toksik insan kimdir?
Kronik olumsuzluk ve sürekli düşük enerji sizi kötü etkiler. Sürekli olarak mutsuz olan ve sizi dibe çeken kişiler için ise "toksik insan" terimi kullanılıyor. Toksik insan terimi, sizi sürekli dibe çeken, sürekli olarak olumsuz olan ve negatif enerji yayan kişiler için kullanılıyor.
Böcek ilacını insan içerse ne olur?
Böcek ilacını insan içerse ne olur?
Serdar Ekemen, "Bonzai uyuşturucu içerisinde böcek ilacı, fare zehri ve diğer kimyasal maddeler var. Çok güçlü zehir bunlar" dedi. İçilmese, solunsa dahi insanları öldürür! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.