Son Konular

Zara urunlerini kim uretiyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Zara ürünlerini kim üretiyor?

Zara, Zara Girl, Zara Boys, Zara Kids, Pull and Bear, Bershka, Mango, Esprit, Disney ve Koton markalarının üretim onayının bulunduğu Timhan Tekstil, bağımsız denetim onayı olan Sedex raporuna sahiptir.
Zara hangi tekstil firması ile çalışıyor?
Bünyesinde Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho ve Uterqüe markalarını barındıran, tüm dünyada 176 binden fazla çalışanı olan İnditex'in 96 ülkede 7 bin 400'den fazla mağazası bulunuyor. İnditex, Türkiye'de de üretim yaparak, çok sayıda ana ve yan tedarikçi firmayla çalışıyor.

Zara giyim kimin?

Zara (İspanyolca telaffuz: [ˈθaɾa]), İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markasıdır. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulmuştur. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biridir. 2017 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazası vardır.
Zara kumaşlarını nereden alıyor?
Zara markasının sahibi Inditex'in tedarikçisi Avusturyalı şirket Lenzing'e göre liyoselin üretimi için gereken liflerin başlıca kaynağı Avrupa'daki ağaçlar. Lifler Mısır'a gönderiliyor ve burada ip haline getiriliyor. İpler daha sonra da kumaşın dokunduğu Çin'e gönderiliyor.
Namuslu ve varsıl, asil, uysal, güzel, ilkel gibi anlamları bulunur. Zara isminin anlamı oldukça güzel olduğu için bu isim kız çocuklarına verilebilmektedir. Zara isminin kökeni İspanyolcadan gelmektedir.
Zara ilçesi Kürt mü?
Zara ilçesinde Türk nüfusu oldukça fazladır. Sadece Alevi nüfusu içinde bir miktar Kürt ve Zaza Alevisi vardır. Bunların bir bölümü de Zazaca veya Kürtçe konuşsa da Türkmen Alevisi olduğunu söylemektedir. Kars ve Erzurum göçmeni Türk köyleri de vardır.

Zara Sivaslı mı?

Zara, 15 Ocak 1976'da Üsküdar, İstanbul'da doğdu. Asıl adı Neşe Yılmaz'dır Aslen Adıyamanlı olan şarkıcı sahne adıyla çocukluk yıllarında "Neşecik" adı ile sekiz albüm çıkardı.
Zara türkiyede nerede var?
Zara AVM Mağazaları

Konya Zara var mı?

ZARA Konya Makro AVM icinde bulunmaktadır.

SMD ne oluyor?

Adet gununun geldigini nasil anlariz?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt