Son Konular

Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Şarkısının Sozleri
Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Şarkı Sozu
Akıl almaz, gecilmez karmaşık bir yolda
Yurudum, yurudum bir baktım
Nerdeyim ben şimdi?
Gittiğin geceyi unutmadım
Daraldım, bunaldım, kendime kustum
Herşeyden gectim
Lanet olsun, aşk uzak dursun
Hicbir sevda senin kadar değerli değil
Başın dik dursun
Bana aşkı haram edip hala guluyorsa
Kuculmeyi gurur sayıyorsa
Zalimin gonlu oluyorsa
Unut onu kalbim ahhh
Hayırsızın onde gideniyse
Benden gidip bana donmediyse
Yalanmış herşey ne dediyse
Unut onu kalbim ahhh
Gittiğin geceyi unutmadım
Daraldım, bunaldım, kendime kustum
Herşeyden gectim
Lanet olsun, aşk uzak dursun
Hicbir sevda senin kadar değerli değil
Başın dik dursun
Bana aşkı haram edip hala guluyorsa
Kuculmeyi gurur sayıyorsa
Zalimin gonlu oluyorsa
Unut onu kalbim ahhh
Hayırsızın onde gideniyse
Benden gidip bana donmediyse
Yalanmış herşey ne dediyse
Unut onu kalbim offf

Yusuf Güney'in "Unut Onu Kalbim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının dokunaklı sözleri duygusal bir hikayeyi anlatıyor gibi görünüyor. İçinde aşkın acı ve hüznüne dair derin duygular barındıran bu şarkı, bir aşkın sona ermesiyle karşılaşanların yaşadığı duygusal iniş çıkışları anlatıyor.

Şarkıda aşk acısının verdiği hüznü, özlemi ve pişmanlığı hissedebiliyoruz. "Lanet olsun, aşk uzak dursun" dizeleriyle şarkının yarattığı acının derinliği daha da belirgin hale geliyor. Aynı zamanda "Her şeyden geçtim, başın dik dursun" sözleriyle de yaşanan hayal kırıklığının ardından başarıyla ayakta kalma ve güçlenme mesajı veriliyor.

Aşkın hayal kırıklıklarını ve ayrılığı derinden hissettiren "Unut Onu Kalbim" şarkısı, dinleyicileri duygusal anlamda dokunaklı bir yolculuğa çıkarıyor. Şarkının güçlü sözleri ve etkileyici melodisiyle dinleyenleri etkilemesi kaçınılmaz oluyor. Eğer bu şarkının etkileyici melodisi ve derin anlamı üzerine sohbet etmek isterseniz, ben buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nedim Zeper Kacış Yolu Şarkı Sozu

Barış Manco - Ruya

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt