Son Konular

Yusuf Guney Serserin Oldum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Serserin Oldum Şarkı Sozu
Serserin Oldum
Deli dolu aşka, cilvesine kanma
Huyu suyu karma oylesine yanma
Beter oldum delilere dondum
Bir arsızın yuzunden
Vurdum duymaz bilgisitenlarcom
İpe sapa gelmez sevmeyi bilmez
Kerem oldum Mecnuna dondum
Yinede yaranamadım
İnadını bırak insafa gel
Serserin oldum, Sersefil oldum
Gecmişi sil at geleceğe bak
Gel benim olda bitsin azap
Offfff Sorma kac gece oldu
Kac kez dizinde kapandım
Yandı yandı durdu bak
olmadı bu dunya donsun
icinde habersiz varsın
Kor ateş gibi yaksın
Buyuleyici sozlerine kandım
Serseri bu dunya

"Serserin Oldum" şarkısının sözleri, aşkın deli dolu ve cilveli yönlerine kanmamayı, huyu suyu karıştırmamayı ve yanmamayı anlatıyor. Şarkıda, birisine aşık olmanın getirdiği tehlikeler ve aşk acıları dile getiriliyor. Şarkının içinde, aşkın zorluklarına ve acılarına rağmen geleceğe odaklanma, geçmişi silme ve yeni bir başlangıca adım atma mesajları yer alıyor.

Şarkıda geçen "Serserin oldum, Sersefil oldum" ifadeleri, birinin aşkın etkisiyle kendini kaybetmesini ve perişan olmasını anlatırken, aynı zamanda geleceğe umutla bakma çağrısını da içeriyor. Ayrıca geçmişin acı hatıralarını silme ve acı çekilen dönemlerin sona erdirilmesi gerektiği vurgulanarak yeni bir sayfa açma çağrısında bulunuluyor.

Genel olarak şarkı, aşkın bazen insanı ne hale getirebileceğini, çaresizlik ve umutsuzluk içinde geçen zamanları, acıları ve bekleyişleri anlatarak duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkı, aşkın etkisi altında kalan birisinin hikayesini anlatırken, umudu ve yeni bir hayata başlama arzusunu da dile getiriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bir Kızıl Goncaya Şarkı Sozleri

Yusuf Guney Unut Onu Kalbim

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.713
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt