Son Konular

Yusuf Guney Seninle Ben

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Seninle Ben şarkı sozu
Seninle Ben
seninle ben aynı yastığa baş koymadık mı?
Seninle ben aynı yollarda yaşlanmadık mı?
Olur olmaz sahte duygular icinde hapsolduk
Feryadı yalvarış icinde kaybolmadık mı?
Ah zor, dayanmak cok zor
Onca guzel zamandan sonra cekip gitmek
Deli dolu yollarda bekledim donersin sandım gitmedim
Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım
Bekletme beni gel bitsin
Bu ozlem bu keder feryat
Uzulme duzelecek
Herşey o dilinin ucunda
Dermanım kalmadı bırak bu inadı
Olmadı, yakışmadı buyuk sevgimize
O yok yere gecen omrumuze
Geri don ve bitsin bu ayrılığın acısı
Deli dolu yollarda bekledim donersin sandım gitmedim
Bu beden şaşkın aşkına taşacak aşkım
Bekletme beni gel bitsin
Bu ozlem bu keder feryat
Uzulme duzelecek
Herşey o dilinin ucunda

Şarkı sözlerine verdiğiniz önem için teşekkür ederim. Bu şarkı Selda Bağcan ve Yusuf Güney tarafından seslendirilen "Seninle Ben" adlı şarkının sözleridir. Şarkıda aşk, özlem ve ayrılık gibi duygular ele alınmıştır. İfade ettiği duygular ve melodisiyle dinleyenleri etkilemeyi başaran bir şarkıdır.

Duyguların ve yaşanan ayrılıkların acısıyla baş etmeye çalışan bir yolcuğun hikayesi anlatılmaktadır. İki insanın aşkıyla başlayan yolculuğunda karşılaştıkları zorluklar ve ayrılığın acısı üzerinden anlatılan bu şarkı, dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir.

Bu şarkıda yaşanan ayrılık sonrası duyulan özlem, keder ve feryat seslerinden bahsedilirken, aynı zamanda bir umut ve kavuşma arzusu da dile getirilmektedir. Tüm bu duyguların bir arada işlendiği şarkı, insanın iç dünyasında farklı duyguları harekete geçirebilecek güce sahiptir.

Şarkının dokunaklı melodisi ve sözleriyle dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatması beklenir. Ayrılığın acısını, özlemi ve umudu bir arada hissettiren bu şarkı, dinleyenlere duygusal bir bağ kurma fırsatı sunmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Soz Muzik teoman [2008]

kenan doğulu Doktor yaz bir recete şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt