Modoratör
Efsanevi Üye
Yulaf ezmesi balla yenir mi?
Yulaf ezmesi ve yoğurdu bir kaseye alıp karıştıralım. 10-15 dk kadar bekletelim. Yulaf ezmesi şişmiş olacak. Ardından bal ve tarçını ekleyip bir güzel karıştırıp afiyetle yiyelim.
Yulaf ezmesinin üstüne ne konur?
1 kase yoğurt içinde 3 yemek kaşığı yulaf ezmesini güzelce karıştırın. Görselliğe ve damak zevkine önem veriyorsanız, böğürtlen, muz, çilek, elma, üzüm veya şeftali gibi mevsim meyveleri ile yulaf ezmesi tabağınızı süsleyebilirsiniz. 1 tatlı kaşığı balı üzerinde gezdirirseniz vücut direncinizi de korumuş olursunuz.
Ballı yulaf nasıl yapılır?
Ballı yulaf nasıl yapılır?
Yulaf ve sütü orta ateşte küçük bir kaba koyup lapa haline getirin. Muzun yarısını, balın yarısını ve tarçınının yarısını tencereye koyun. Püre haline gelene dek süt veya su ilave ederek sık sık karıştırın. Isıyı azaltın ve haşhaş tohumları, kalan tarçın ve balı da ekleyip biraz daha karıştırın.
Yulaf lapası bal konur mu?
Yulaf lapası bal konur mu?
2. 1 su bardağı süte 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyup pişirerek yapın. 3. sıcak sıcak kaseye yuvarlayın ve içine bi kaç kare bitter atıp erimesini izleyin. 4. tarçın, bal, ceviz, meyve, fıstık ezmesi, fındık ezmesi elinizin altında ne varsa ekleyebilirsiniz.
Yulaf nasıl Güzelleştirilir?
yulaf lapası 1 çay bardağı yulaf ezmesi, 2 çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı damla çikolataya karıştırıp, ocakta 10 15 dk kısık ateşte pişirdim. puding kıvamına gelince aldım üzerine birkaç dilim muz 2 ceviz ekledim. azcık buzdolabında soğuttum. bunları blenderda 1 dakika kadar karıştırıp afiyetle içebilirsiniz.
Ballı yulaf kilo aldırır mı?
Yulaf Ezmesi Kalorisi, Kilo Aldırır Mı? 100 gramında yaklaşık 370 kalori bulunan yulaf ezmesi, bu kalorinin büyük bir kısmını protein ve karbonhidrat olarak sağladığı için aşırıya kaçılmadığı sürece kilo aldırıcı etkisi bulunmaz.
Ballı yulaf kaç kalori?
Ballı yulaf kaç kalori?
Nesfit Granola Yulaf & Balın 100 gramında 409 kalori vardır ve besin değeri olarak: 9 gr protein, 10 gr yağ, 69 gr karbonhidrat içermektedir.