Editör
Efsanevi Üye
Yukarı kaydır nasıl ekleniyor?
İkona tıklayın ve daha önceden kopyalamış olduğunuz bağlantı linkinizi açılan kısma yapıştırın. Yapıştırdıktan sonra uygulama sizi yönlendirecektir. Yapıştırmayı onaylayıp hikaye ekranına döndüğünüzde daha fazlasını görüntüle yani yukarı kaydır özelliği aktif olacaktır.
İnstagram hikaye kaydırma nasıl yapılır?
Instagram hikayesine link ekleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını açın.
- Adım #2: Bir hikaye oluşturun.
- Adım #3: Ekranı yukarı kaydırın.
- Adım #4: Bağlantı stickerına dokunun.
- Adım #5: Hikayenize eklemek istediğiniz bağlantıyı girin.
- Adım #6: Stickerı konumlandırın.
- Adım #7: Hikayenizi paylaşın.
İnstagram swipe up nedir?
İnstagram swipe up nedir?
Bir başka kullanıcı, o çıkartmaya dokunarak linkteki sayfaya yönlendiriliyor. Yani, herhangi bir sayfaya yönlendirilmek için yukarı kaydırma özelliğine gerek kalmıyor bunun yerine kullanıcıların tek yapması gereken hikâyede bulunan çıkartmaya dokunmak.
Instagramda kendininkini ekle nedir?
Instagramda kendininkini ekle nedir?
Instagram'ın açıklamasında, Kendininkini Ekle çıkartmasıyla ilk kez kullanıcılara hikaye formatına açık biçimde katılma imkanı sağlandığı da belirtiliyor. Bu çıkartma hem kullanıcıları kendi hikayelerini paylaşmaya teşvik ediyor hem de takip edebilecek yeni hesaplar bulmalarına yardımcı oluyor.
Sende Ekle özelliği neden yok?
İnstagam uygulamanızı güncel tutmanız gerekiyor. Yeni bir güncellemeyle geldiği için eski sürümlerde bu özelliği kullanamazsınız. Eğer uygulamanız güncelse ve hala "Sen de ekle Çıkmıyor" şikayetleriniz varsa bir sonraki çözümü deneyin. 3- Telefonunuzu güncelleyin.
Instagram Story link nasıl konulur?
Instagram hikayelerde bağlantı paylaşmak da gerçekten çok kolay. Paylaşacağınız hikayeyi hazırladıktan sonra üst gezinme çubuğundaki çıkartma aracını seçmek; paylaşacağınız bağlantıyı eklemek için "Link" kısmına dokunmak ve o bölüme link'in adresini yapıştırmak yeterli oluyor.