Son Konular

YTK belgesi nedir ne ise yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

YTK belgesi nedir ne işe yarar?

YTK : Genel Müdürlükçe yetkilendirilen, Maden Kanunu kapsamında Genel Müdürlüğe verilmesi gereken rapor, proje ve her türlü teknik belgeyi hazırlamaya yetkili, Yetkilendirilmiş Tüzel Kişi.

Mapeg YTK nedir?

Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler (YTK), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından yetkilendirilerek, Maden Kanunu kapsamında MAPEG'e verilmesi gereken rapor, proje ve her türlü teknik belgeyi hazırlamaya yetkili kılınmış, ilgili yönetmelik kapsamında faaliyetlerini yürütecek tüzel bir kurumdur.
YTK belgesi kaç yıl geçerli?
(14) Yeterlik belgesi iptal edilen YTK, ceza süresi bitiminden sonra yeniden belge almak için müracaat edebilir. MADDE 18 – (1) Yeterlik belgesinin geçerlilik süresi, verildiği tarihten itibaren beş yıldır.
YTK Yönetmeliği gereği Mapeg E yetkilendirilmiş tüzel kişiler tarafından teknik belge verme zorunluluğu ne zaman başlamıştır?
YTK "Yetkilendirilmiş Tüzel Kişiler" Yönetmeliği ; – Maden Kanunu kapsamında ruhsatlı sahası (arama ve işletme ruhsatı) bulunan tüm firmaların; 01.01.2017 tarihinden itibaren ruhsatlarla ilgili tüm teknik belgeleri, YTK tarafından hazırlanması zorunluluğu getirilmiştir.

YTK açılımı nedir?

YTK, YETKİLENDİRİLMİŞ TÜZEL KİŞİLER'İN KISALTMASIDIR. kapsamında, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce (YTK) yetkisi verilen kuruluşları ifade etmektedir. teknik belgeleri hazırlar.

Yetkilendirilmiş tüzel kişilik ne demek?

YTK; Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) tarafından yetkilendirilerek, Maden Kanunu kapsamında MİGEM'e ve- rilmesi gereken rapor, proje ve her türlü teknik belgeyi hazırlamaya yetkili kılın- mış, ilgili yönetmelik kapsamında faali- yetlerini yürütecek tüzel bir kurumdur.
YTK eğitim ödemesi nasıl yapılır?
Eğitim > Eğitim Başvurusu menüsü altından talep ile açılan tahakkuk miktarının (240 TL) banka ödemesinin yapılması gerekmektedir.
YTK eğitimi ne zaman 2022?
YTK Eğitimi, 13-17 Nisan 2022 tarihleri arasında uzaktan eğitim portalı (https://mapuzem.mapeg.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir.
Tüzel kişi, hukuk bakımından birçok kişinin veya malın topluluğundan doğan ve tek bir kişi sayılan oluşum. Belli bir amacı gerçekleştirmek üzere kişi veya emtia (mal) topluluğu şeklinde bağımsız olarak örgütlenmiş, haklara sahip olabilen, borç veya alacak edinebilen varlıklardır.
YTK Danışmanlık Nedir?
YTK – YETKİLENDİRİLMİŞ TÜZEL KİŞİLİK MADENCİLİK DANIŞMANLIĞI – Çevre Uzmanı Danışmanlık – Konya YTK, Yetkilendirilmiş Tüzel Kişilik, ÇED, Çevre İzni, Emisyon İzni, Deşarj İzni, Gürültü İzni.
YTK sınavı ne zaman 2021?
Ders kayıtları 28 Kasım 2021 saat 24:00?a kadar erişime açık olacaktır. 5- Sınav, online olarak 29 Kasım 2021 tarihinde, 12:30 ile 13:00 saatleri arasında https://mapuzem.mapeg.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

YTK eğitim ücreti nasıl yatırılır?

Daimi nezaretçi sınavı ne zaman?

Daimi Nezaretçi Eğitimi, 14-18 Mart 2022 tarihleri arasında uzaktan eğitim portalı (https://mapuzem.mapeg.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Arkeoloji bolumu hangi alanda?

2020 hangi takvimi kullaniyoruz?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt