Modoratör
Efsanevi Üye
YouTube reklam vermek kaç TL?
YouTube reklam fiyatları çok ekonomiktir. 30 ve üstü saniyeye kadar izlemeler veya arama sonuçlarında çıkan video reklamınız için görüntüleme başına 5-10 kuruş arası ücret ödersiniz.
YouTube abone olunca ücret ödeniyor mu?
İçerik üreticilerinin para kazanması için yeni fırsatlar yaratmaya çalışan YouTube, yeni özelliklerini duyurdu. Yüz bin kişinin üzerinde abonesi bulunan kanalların yararlanabileceği 'Membership' sistemiyle, izleyeciler sevdikleri kanallara 4.99 dolar ödeyerek bazı özel avantajlardan yararlanabilecekler.
YouTube sponsorlu reklam nasıl verilir?
YouTube sponsorlu reklam nasıl verilir?
YouTube'da Reklam Nasıl Verilir?
- 1.Adım: Bir YouTube kanalı ve Google Ads hesabı oluşturun.
- 2.Adım: Reklamınızı yükleyin.
- 3.Adım: Yeni bir kampanya oluşturun.
Bir kanala reklam vermek ne kadar?
Bir kanala reklam vermek ne kadar?
TV reklam paketleri ve TV Reklam Ajansları
ATV | Esra Erol | 800 TL
Show TV | Çukur | 620 TL
Show TV | Ramo | 400 TL
Show TV | Kuzey Yıldızı | 450 TL
Show TV | Ana Haber Önü | 800 TL
YouTube video onaylama nedir?
Yöneticiniz, size işyeriniz veya okulunuz için YouTube videolarını onaylama sorumluluğu verdiğinde tüm YouTube içeriğine erişebilirsiniz. Bir videoyu veya kanalı onayladıktan ve bağlantıyı paylaştıktan sonra, kuruluşunuzdaki diğer oturum açmış kullanıcılar videoyu veya kanalı oynatabilir.
Kanala Abone olmak ne demek?
Bir kanala abone olduğunuzda, bu kanalın yayınladığı tüm yeni videolar Abonelikler özet akışınızda gösterilir. Abone olduğunuz bir kanal yeni içerik yayınladığında bildirim almaya da başlayabilirsiniz. Varsayılan olarak size yalnızca kanalın öne çıkan içerikleri gönderilir.
YouTube kanalına abone olmak ücretli mi?
YouTube kanalına abone olmak ücretli mi?
Eğlence ve vakit geçirmenizi sağlayan YouTube de herhangi bir kanal açma ücreti bulunmaz. Ücretsiz bir şekilde Gmail hesabı oluşturarak Youtube'da oturum açabilirsiniz. YouTube sahibi olan Google sizden hiçbir ücret istememektedir.
YouTube bin izlenme kaç para?
YouTube bin izlenme kaç para?
Araştırmalara göre 1000 Youtube izlenmesi, ortalama 4 TL ile 20 TL arasında kazanç sağlar. Dolar bazında ise 1000 izlenme 0,5 dolar ile 2 dolar arasında değişebilir.