- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
YouTube güncellendi mi?
YouTube'un Android uygulaması güncellendi. Yeni güncellemeyle birlikte yazılım sürümü 13.01.52 oldu. Yeni yazılım paketi içeriğine bakacak olursak, artık "Otomatik oynatma" seçeneği (Video bittiğinde bir sonraki videoyu otomatik oynatma) Genel kategorisi içinde bulunmuyor.
YouTube güncellemesi nasıl kaldırılır?
Android cihazlarda uygulama güncellemesi nasıl geri alınır?
- Ana sayfada "Ayarlar" düğmesine basın.
- Uygulamalar sekmesine gidin.
- Güncellemesini geri almak istediğiniz uygulamaya dokunun.
- Uygulamayı bu ekrandan silin.
- Telefonunuzdan bir tarayıcı kullanarak güvenilir bir APK sitesine gidin.
Tablette YouTube neden yüklenmiyor?
Uygulamanızı güncelleyemiyorsanız Android işletim sistemi sürümünüz, YouTube uygulamasının yeni sürümünü artık desteklemiyordur. En yeni Android YouTube uygulamasını edinmek için Android işletim sistemini en son sürümüne güncelleyin. İşletim sisteminizi güncellemeden YouTube uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz.
YouTube'da en çok izlenen video hangisi?
2020'de tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu olan Baby Shark, 10 milyar görüntülenmeyi geçerek rekor kırdı. İnternet dünyasında bir fenomene dönüşen Baby Shark şarkısı ve videosu rekor kırdı. Baby Shark videosu, 10 milyar izlenmeye ulaşan ilk YouTube videosu olarak internet tarihine geçti.
Güncelleştirme nasıl kaldırılır?
Kaldırmak istediğiniz Güncellemeyi belirledikten sonra aşağıdaki adımlayı uygulayın.
- 1- Güncellemeyi Seçin.
- 2- Kaldır düğmesine tıklayın.
- 3- Güncellemeyi kaldırmak için Evet tuşuna tıklayın.
- 4- İşlemi tamamlamak için Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.
YouTube niye video yüklenmiyor?
Yöntem #1: İnternet bağlantınızı kontrol edin. Yöntem #2: YouTube mobil uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Yöntem #3: İnternet tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Yöntem #4: VPN kullanın / devre dışı bırakın.