- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
YouTube erişim engeli nasıl yapılır?
Videoları veya kanalları izleme sayfasından engelleyebilirsiniz:
- Videonun üst kısmından Diğer'e dokunun.
- Engelle'ye dokunun.
- Açılan iletişim kutusunda, Yalnızca bu videoyu engelle'yi veya videoyla ilişkili kanalı engellemek için Kanalı tamamen engelle'yi tıklayın.
- ENGELLE'ye dokunun.
YouTube erişim engeli nasıl kaldırılır?
YouTube Engellemelerini Kaldırmanın 10 Kolay Yolu
- 1. VPN Kullanmak.
- 2. HTTP Bağlantınıza S Ekleyin.
- 3. YouTube Engellemesini Kaldırmak için Proxy İnternet Sitesi Kullanın.
- Tarayıcınızda Proxy Kurma.
- YouTube Seyretmek İçin Tarayıcı Eklentileri Kullanmak.
- Google Translate'i Kullanmak.
MEB engeli nasıl kapatılır?
Her sitenin engelini beş dakikada kaldırın: ExpressVPN'in Chrome veya FireFox uzantısını indirin (veya uygulamayı yükleyin) Uygulamayı açın ve kendi ülkenizin dışındaki bir sunucuyu seçin. Daha önce engelli olan herhangi bir siteye girin. İnternetteki tüm içeriğe sınırsız erişmenin keyfini çıkarın.
Web erişim engeli nasıl kaldırılır?
Web sitesi istisnalarını görüntülemek ve düzenlemek için: Windows'tan F-Secure Internet Security'yi açın Başlat Menü. Ana sayfada Güvenli Gezinme ve Bankacılık'ı seçin. Güvenli Gezinme ve Bankacılık görünümünde Engellenen ve izin verilen web siteleri'ni seçin.
YouTube engellenebilir mi?
Kullanıcı engelleme YouTube'da oturum açın. Mesajlar'a gidin. Arkadaşlar sekmesini seçin. tıklayın ve ardından Engelle'yi tıklayın.
YouTube erişim engellendi mi?
YouTube'a Türkiye'den erişimin engellenmesi, Türkiye kanunlarına dayanılarak Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri tarafından ilki 6 Mart 2007'de, ikincisi ise 17 Ocak 2008'de olmak üzere birkaç kez engellenmiştir. Bu engelleme, Türkiye'de ve dünyada çeşitli yankılar uyandırmıştır.
MEB erişim engeli nedir?
milli eğitim bakanlığının isteğiyle okullarda internet hatlarında uygulanan yasak. sistem tarafından sakıncalı bulunan siteye girmek istediğinizde "bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, milli eğitim bakanlığı isteğiyle, türk telekom a.ş. tarafından engellenmiştir." şeklinde bir uyarı ile karşılaşırsınız.
Bilgisayarda bazı siteleri nasıl engellerim?
Windows üzerinden site engelleme:
- Adım #1: Yönetici olarak bilgisayarınızı açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızdaki C:\
- Adım #3: Buradaki hosts dosyasını Not Defteri uygulaması ile birlikte açın.
- Adım #4: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadi.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.
Siteye erişim engelleme nasıl yapılır?
Grup İlkesi'ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome'a gidin.
- URL listesine erişimi engelle'yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL'leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir'i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL'leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.
Erişime engellenen siteler nasıl açılır?
Engeli kaldırmak için VPN kullanın. VPN (Sanal Proxy Ağı), cihazınızı internet üzerinden başka bir ağa güvenli bir şekilde bağlamanızı sağlar. Böylece, engellenen web sitelerine, dilediğiniz her yerden erişmenizi sağlar. VPN kullanıdığınız da IP adresiniz başka bir ülkedeymiş gibi görünür.
YouTube nasıl durdurulur?
YouTube'u, hem bir sistem dosyasını değiştirerek bir bilgisayarda ve hem de ücretsiz OpenDNS hizmetini kullanarak yerel ağında engelleyebilirsin. iPhone kullanıcıları YouTube'u doğrudan Ayarlar'daki "Sınırlamalar" menüsünden engelleyebilirlerken Android kullanıcıları ise YouTube'u engellemek için birkaç uygulama …
Türkiye'de YouTube kapandı mı?