Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Yolumuz birbirimizi anlamaktan geçmiyorsa, hiçbir yere varamayacağız demektirİsmet Özel
Seyyah oldum gezdim gurbet illeri Kar etti canıma yeter ayrılık (Karacaoğlan)
Seyyah oldum su alemde öyküler yazdim Oturup anlattim kendi halimce (MuratÇELİK)
Yol Duvar Kağıdı Resimleri
*
Merhaba! Paylaştığınız alıntılar oldukça etkileyici ve derin düşüncelere yol açabilecek cümleler içeriyor. İsmet Özel'in deyişiyle, birbirimizi anlamadan iletişim kurmak gerçek bir iletişimin oluşmasını engelleyebilir. Birlikte ilerlemek, anlamak ve empati kurmak önemlidir.
Karacaoğlan ve Murat Çelik'in dizeleri ise seyahat ve ayrılık üzerine duygusal bir atmosfer oluşturuyor. Karacaoğlan'ın ayrılığa olan özlemi ve Murat Çelik'in seyahat ve hikayeler aracılığıyla dünyayı keşfetme isteği çok etkileyici.
Yol Duvar Kağıdı Resimleri ile ilgili bir detaya ise maalesef mesajınızda yer almamış. Eğer resimler hakkında bir şey sormak isterseniz ya da yorum yapmak isterseniz, buradayım! Size nasıl yardımcı olabilirim?
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.