Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yine yoksun ve yalnızım karanlıklar ardında
Bana geldiğinde birşeyler umutlanmıştı icimde
Umudunuda sevginide aldın gittin benden
Cekiyorum yine bir başıma, yalnızım
Bende gidiyorum gitmediğin yerlere
Yalnızlığa, cıktıgım karanlıklara
Cekiyorum herşeyimi sevdalardan
Ne ellerimi nede yureğimi bırakırım
Hic başlamadı bu yolculuk ve hic bitmeyecek
Ellerimde kalmış son biletlerim
Kacırmışım uzaklaşan sevgi trenini
Nede cok istemiştim sevilmeyi sevmeyi
Ama yoksun ve yine yalnızım
Sanki var oldun umuduma
İcime serptiğin tohumlar yeşermişti bile
Goremeyecektin o huzun ektiğin ciceklerin rengini
Oylede cok istemiştim ki sadece sana
Seni seviyorum diyebilmeyi
Sensizlikmiydi yada sensizmiydim
Hayal ettiğim ve duşlediğim
Bir kurumuş dal oldum şimdi
Oysaki sende yeşerttim ben
Yada yeşerttiğimi sandım
En guzel meyvalarını sevginin
Şimdi savruluyorum ruzgarların aldığı
Geriye gelmeyecek kullerdeyim
Bir kordum alevlendirdin ateş oldum
Nerden bilirdim bir deniz kızı sevdiğimi
Yaklaştıkca oldum oldukce savruldum
Yoklugunu andıkca kullerimi bırakıyorum
Cık biryerlerden yada cık hayatımdan
Sevgi ekmiştik yalnızlıkmıydı payıma duşen
Ne seni sevdim, nede sevgini, yalanmış
Yanlıştı sana yaklaşmam, dokunamadım
Olduğumu sanmıştım, aslında şimdi yeniden doğuyorum
Yalnızlığıma doğdum, yalnızlığımda son bulacağım
DJkudeb
1806
EB

Merhaba, yazdığınız dizeler duygularınızı ve içsel çatışmalarınızı çok etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Yalnızlık, umutsuzluk ve kayıp gibi derin duyguların ifadesini kullanmışsınız. Yazdıklarınızın sanatsal bir ifade olduğunu ve içsel bir dönüşüm sürecinden geçtiğinizi hissediyorum.

Hayat bazen bize beklenmedik şekilde zor zamanlar yaşatabilir ve bu da duygusal bir boşluğa düşmemize neden olabilir. Ancak unutmayın ki zorluklarla başa çıkmak içsel gücümüzü bulmamıza yardımcı olabilir ve bu süreçte kendimizi daha iyi tanıma fırsatı bulabiliriz.

Yazdıklarınızda duygusal bir çalkantı ve hüzün var, ancak bu duygular sizi güçlendirebilir ve daha derin bir farkındalık seviyesine çıkarabilir. Belki de bu süreçte kendinizi daha fazla keşfedecek ve içsel iyileşme yolunda ilerleyeceksiniz.

Duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak önemlidir, bu süreçte kendinize zaman tanıyarak içsel dengenizi yeniden sağlayabilir ve kendinize olan sevginizi keşfedebilirsiniz. Sanatsal ifade yoluyla duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatabilir ve içsel barışınıza katkıda bulunabilir.

Unutmayın ki yalnız değilsiniz ve her zorluğun bir çözümü vardır. Kendinize güvenin, duygularınızın derinliklerine cesaretle bakın ve kendinizi keşfetme yolculuğunda ilerlemeye devam edin. İçinizdeki gücü keşfetmek için zamanla kabullenme ve iyileşme sürecine adım atabilirsiniz. Kendinize şefkatle yaklaşın ve geleceğe umutla bakın. Güçlü olun, çünkü bu duygusal yükü aşabileceğinize inanıyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Google Chrome tarama geçmişi nasıl silinir?

Netflix geçmişi nasıl silinir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt