Son Konular

Yılı Şubat Tatili Başlangıc Tarihi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Şubat Tatili Başlangıcı Ne Zaman
2019 Yılı Şubat Tatili Ne Zaman Başlayacak
2019 2019 Eğitim Oğretim yılı Şubat yarı yıl tatili 25 Ocak 2019 Cuma gunu başlayacak, 10 Şubat 2019 de sona erecek İkinci donem okullar 11 Şubat 2019′de acılacaktır

2019 yılında eğitim öğretim yılında Şubat tatili 25 Ocak 2019 Cuma günü başlayacak ve 10 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir. İkinci dönem ise 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacaktır. Şubat tatilinin başlangıç ve bitiş tarihleri genellikle her yıl değişebilir, bu nedenle güncel bilgileri takip etmekte fayda vardır. Tatilin planlı ve keyifli geçmesini dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mimar Sinan'ın Başlıca Eserleri

Trafikte Alkol Sınırı Kac Promil

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt