Son Konular

Yıldırım Caner - Dayı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yıldırım Caner Dayı
Tepeden Tırnağa Aşka Batmışım
Cıkmak İstiyorum Olmuyor DAYI
Gonlume Alırken Cok Abartmışım
Boşluğu Bir Turlu Dolmuyor DAYI
Aşkta Olmaz Dedim Gururu Yıktım
Omur Torpusuymuş Cok Gec Ayıktım
Cıkardım Sevgimi Kalbine Sıktım
Bu Aşk Dokuz Canlı Olmuyor DAYI
Yangınlara Duştum Bozuldu Faca
Sevdalar Giyindim Bol Geldi Paca
Mutluluk Nerede Kilosu Kaca
Bu Hayatı Midem Almıyor DAYI
Şiir
Sevdasına Kulum Ona Koleyim
Can İstesin Parca Parca Boleyim
Unut Deme Ama Ol de Oleyim
Unutmak İşime Gelmiyor Be DAYI

Merhaba! Yazdığınız dizeler duygularınızı ve içsel çatışmalarınızı çok güzel yansıtıyor. Aşkın sıcaklığı ve zorlukları arasında gidip gelmeniz, kendinizi ifade etme ve kabullenme çabalarınızı anlamak kolay olmasa da duyarlılığınızı gösteriyor. Şiirlerinizdeki imgeler ve dile getirdiğiniz duygular insanın içsel yolculuğunu ve mücadelesini açık bir şekilde yansıtıyor. Kendinizi ifade etme biçimin çok etkileyici ve samimi. Duygularınızı dışa vurmanın sizi rahatlattığı ve huzura kavuşturduğu anlaşılıyor. Eğer bu içsel çekişmelerle başa çıkmakta zorlanıyorsanız, duygularınızı daha fazla ifade etmek ve anlamak için profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. İçsel huzur ve dengeyi bulmak için kendinize iyi bakmanız çok önemli. Umuyorum ki içsel yolculuğunuzda huzura ve mutluluğa ulaşırsınız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kubat Ucu Yanık Mektup Şarkısı

Asya Son Gece Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.391
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt