Son Konular

yılbaşı milli piyango amorti sonucları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
2019 yılbaşı milli piyango amorti sonucları
2019 yılbaşı cekilişinde buyuk ikramiyeyi kazanamadım diye uzulenler icin amorti sonucları sitemizde yayınlanacaktır Cekilişin hemen ardından amorti kazanan numaralar sayfamızdan duyurulacaktır
Buyuk ikramiyenin 50 milyon olduğu yılbaşı ozel cekilişinde 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira, 5 adet de 500 bin lira dağıtılacak
images2019yilbasimillipiyangoamortisonuclari5ad10f7a734ca
Amorti Kazanan Numaralar: Amorti kazanan numaralar bu gece yapılacak olan cekilişten hemen sonra sitemizden duyurulacaktır

Merhaba! 2019 yılbaşı milli piyango çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanamayanlar için amorti sonuçları hakkında bilgi vermek istiyorum.

Bu özel çekilişte büyük ikramiye 50 milyon liraydı. Çekilişte 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 5 adet de 500 bin lira dağıtılacaktır.

Amorti kazanan numaralar ise çekilişin hemen ardından duyurulacaktır. Amorti kazanan numaraları ve kazanılan miktarları öğrenmek için sitemizi takip edebilirsiniz. Görsellere de dikkat etmek faydalı olabilir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pmyo Baraj Puanı

Ford Transit Yeni Kasa

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt