- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Yıl dönümünde sevgiliye ne yazılır?
Nice güzel yıllarımız olsun aşkım, seni hep seveceğim." "Senden önce sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu hiç bilmemişim. Seninle tattım en güzel duyguları, seninle yaşadım aşkın en mükemmel halini. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim, seni çok seviyorum."
Evlilik yıldönümü için ne yazılır?
Nice mutlu yıl dönümlerine… Yıllar sonra bile bana ilk yılımızdaki gibi mükemmel bir eş olduğun için sana çok teşekkür ederim. Hayatıma dokunduğun günden beri dünyanın en mutlu ve en aşık insanı benim. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun!
Evlilik yıldönümü için nereye gidilir?
Eşinizle en özel gününüzü daha da güzelleştirebilmek için romantik bir akşam yemeğine ne dersiniz? Hem mükemmel lezzetlerin tadına bakıp hem de romantizmin doruklarına çıkabileceğiniz mekanları sizler için derledik…
- Bebek Koru Kahvesi.
- 360.
- Doğatepe Restoran.
- Leb-i Derya.
- Park Fora.
- Park Şamdan Pera.
- Penisula Restaurant.
Sevgili ile tanışma yıldönümü nasıl yapılır?
Sevgili ile tanışma yıldönümü nasıl yapılır?
Ne kadar uzun zamandır birlikte olursanız olun, yıldönümü birbirinize olan sevginizi kutlamak için özel bir fırsattır. Sevgiliyle yıldönümünde ne yapılır sorusuna yanıt arayanlar bu yazımızda aradığı ilhamı bulabilir! Sevgili ile tanışma yıldönümü; çıkma yıldönümü, nişan yıldönümü, evlilik yıldönümü gibi kutlanacak özel bir gündür.
Ne kadar eğlenceli bir yıldönümü kutlayın?
Ne kadar eğlenceli bir yıldönümü kutlayın?
Piknik yapın: Keyifli bir yıldönümü kutlaması için en ideal programlardan biri de birlikte küçük, sevimli bir piknik olabilir. Yiyecek ve içecekleri bir gün önceden hazırlamakta fayda var. Hediyeni de yanına almayı unutma!
Sevgiliye Özel yıldönümü hediyeleri nelerdir?
Sevgiliye yıldönümü hediyelerinin romantik olması şart değil. İkiniz için de anlamlı olan özel bir hediye ile onu mutlu edebilirsin. Bizim aklımıza gelen sevgiliye yıldönümü hediye fikirlerini sıraladık: Uçak bileti: Birlikte yapılacak bir yolculuk ya da tatil, sevgiliye özel yıldönümü hediyeleri arasında en etkileyicilerinden biridir diyebiliriz.