Son Konular

Yetim Vakfi kime ait?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Yetim Vakfı kime ait?

Bu vesileyle Yetim Vakfı, hayatları kurtulan 47 yetimin ve savaştan dolayı ciddi travmalar yaşayan binlerce yetim çocuğun manevi ve psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeyi amaçlamıştır….
Yetim çocuklara nasıl yardım edilir?
Allah'ın bizlere emaneti olan yetimlerimize destek olmak için YETIM yazıp 5601'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.
Yetim Vakfı İHH nın mı?
Yetim Dayanışma Günleri İHH'nın organizasyonuyla her yıl Türkiye'den yola çıkan gönüllü ekipler dünyanın dört bir yanındaki yetimleri ziyaret ediyor, yardımlar yapıyor, yetimhaneler açıyor, çalışmaları yerinde denetliyor, yetimleri sevindirip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yetim Vakfı Başkanı kim?

Yönetim Kurulu
İHH yetim bursu kaç TL?
Bir yetim için aylık ne kadar ödeme yapmam gerekiyor? Bir yetim için aylık sponsorluk bedeli 150 liradır. Bir yetime desteğe başlandığında en az 1 sene boyunca bu desteğin devam etmesi talep ediyoruz.
SMS ile fitre olur mu?
SMS İLE FİTRE NASIL VERİLİR? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptığı açıklamada; faturalı ve faturasız tüm hatlardan 5601'e SMS ile fitre bağışında bulunulabileceğini duyurdu. Bir SMS ücreti, bir fitre bedeli olan 27 TL olacak.

Umut Kervanı kimin?

Umut Kervanı Vakfı internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Umut Kervanı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak Cengiz Kurtaran görev yapıyor. Cemal ÇINAR, Adem YALÇİN, Mustafa BOZKURT ve Ahmet PAK ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak yer alıyor.

Que estado es Baja California Sur?

Razer Kraken kac tl?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt