Son Konular

Yesil yatirim Holding ne yapar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Yeşil yatırım Holding ne yapar?

Yeşil Holding, Ortadoğu Enerji ile çevre dostu enerji üretimi yapmaktadır. Kemerburgaz Odayeri, Şile Kömürcüoda ve Kocaeli Solaklar sahalarında yenilenebilir enerji kaynaklarına endeksli Türkiye'nin en büyük çöp gazından (LFG) enerji üretimi yapan tesislerine sahiptir.

Yesil hisse en yüksek kaçı gördü?

YESIL YATIRIM HOLDING – YESIL
Son Fiyat | 1.56
Açılış | 1.56
Yüksek | 1.59
Düşük | 1.54
Hacim | 13,528,040

Yesil yatırım kimin?

Yesil yatırım kimin?
YESIL YATIRIM HOLDING A.S.
BİST Kodu | YESIL
Halka Arz Tarihi | 02.03.2004
Genel Müdür | ALAİTTİN SILAYDIN
Yönetim Kurulu Üyeleri | ALAİTTİN SILAYDIN ONUR AKÇAY ERSİN BENGÜL RESUL KURT
Merkez Adresi | Yılanlı Ayazma Yolu No: 15/12 Yeşilplaza-Topkapı/İSTANBUL

YGYO kime ait?

YGYO kime ait?
YESIL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
BİST Kodu | YGYO
Genel Müdür | YAŞAR ALTIPARMAK
Yönetim Kurulu Üyeleri | YAŞAR ALTIPARMAK CENGİZ DİLLİ GÜNAY YAVAŞ RESUL KURT HACI BAYRAM GÖKHAN HAMDİ SELÇUK TUĞRUL METİN BAŞER
Merkez Adresi | Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza K:18 Cevizlibağ, Zeytinburnu 34020 İstanbul

Yeşil inşaatın sahibi kim?

Kamil Engin Yeşil 2006 yılında Türkiye'de Yeşil İnşaat'ı kurmuştur. Trump'ın Türkiye isim haklarını almış, eski unvanı İhlas GYO olan ve sonrasında Yeşil GYO olarak unvanı değiştirilen şirketi yabancı bir ortakla birlikte satın almıştır.

Yatırım Holding ne iş yapar?

Şirketimizin ana faaliyet konusu "Her türlü tekstil ve konfeksiyon ürünleri ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak, kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik acentelik, mümessillik almak ve vermektir.

Yeşil Yatırım Holding, Ortadoğu Enerji ile iş birliği yaparak çevre dostu enerji üretimi gerçekleştirmektedir. Şirketin Kemerburgaz Odayeri, Şile Kömürcüoda ve Kocaeli Solaklar gibi sahalarda yer alan tesisleri, Türkiye'nin en büyük çöp gazı enerji üretim tesislerine ev sahipliği yapmaktadır. Bu tesisler, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı çalışmalar yaparak çevreye duyarlı enerji üretimine katkı sağlamaktadır.

Yeşil Yatırım Holding'e ait olan Yesil hisseleri en yüksek 1.59 seviyesini görmüşken, şu anda 1.56 fiyat seviyesinde işlem görmektedir.

Yeşil Yatırım Holding'in Genel Müdürü Alaittin Silaydın olup, yönetim kurulu üyeleri ise Alaittin Silaydın, Onur Akçay, Ersin Bengül ve Resul Kurt'tan oluşmaktadır. Şirketin merkez adresi ise İstanbul, Topkapı'da bulunmaktadır.

Diğer bir şirket olan Yesil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'e (YGYO) ait olan hisselerin BİST kodu YGYO'dur. Bu şirketin Genel Müdürü Yaşar Altiparmak'tır ve yönetim kurulu üyeleri Yaşar Altiparmak, Cengiz Dilli, Güney Yavaş, Resul Kurt, Hacı Bayram Gökhan ve Hamdi Selçuk Tuğrul Metin Başer'den oluşmaktadır. Şirketin merkez adresi ise İstanbul, Zeytinburnu'dadır.

Yeşil İnşaat'ın sahibi ise Kamil Engin Yeşil'dir. 2006 yılında Türkiye'de Yeşil İnşaat'ı kuran Kamil Engin Yeşil, eski adı İhlas GYO olan ve daha sonra Yeşil GYO olarak değiştirilen şirketi, yabancı bir ortakla iş birliği yaparak satın almıştır.

Son olarak, belirtmek gerekirse, Yatırım Holding ile ilgili verilen bilgiler herhangi bir tekstil ve konfeksiyon ürünlerine yönelik faaliyetleri yansıtmamaktadır. Yeşil Yatırım Holding'in ana faaliyet alanı genellikle çevreci enerji üretimi gibi faaliyetler üzerine odaklanmıştır.

Bir erkege nasil guven verilir?

Kadinlarin Atletine ne denir?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt