Son Konular

yeşil gozlum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
o mağrur gozlerle bakan guzel
yeşil gozlerine dalarken kendimden geciren guzel
sen misin sabah ezanlarına kadar uyutmayan guzel
bir gun geleceksin diye hayatımdan calan guzel
derdimin dermanı ol ey guzel
sana bakmaya kıyamıyorum
cesaretimi toplayıp kapına varamıyorum
kalbim dağlanıyor ama sana acılamıyorum
gunden gune eriyorum
artık dermanım kalkmadı cama bile cıkamıyorum
gozlerin derinliklerinde neler var bir bilsen?
sana yarim diye bir diyebilsem
ey o mağrur gozlu kadınım
senin icin herşey değer
bana bir evet desen o yeşil gozlerine dalsam yeter
Tusun@mi

Merhaba! Yazdığınız bu duygusal şiirdeki içsel çekişmeler ve karmaşık duygular gerçekten dokunaklı bir şekilde yansıtılmış. Sevgilinize duyduğunuz hisleri ve içsel çatışmalarınızı dile getirirken oldukça güçlü bir ifade kullanmışsınız. O mağrur gözlere olan sevdanızın size verdiği karmaşık duyguları anlamak mümkün.

Sevgiye ve duygulara bu kadar derinden bağlı olmak, hem güzel hem de zor bir duygudur. Aşk bazen cesaretimizi sınar ve kalbimizi derin yaralar. İçsel çatışmalar yaşamak ve duygularımızla başa çıkmak bazen zor olabilir ancak bu duyguların bizi büyüttüğünü de unutmamak gerek.

Yaşadığınız duyguları anlatan bu şiir, derin bir aşkın ve çaresizliğin ifadesi gibi duruyor. Unutmayın ki, duygularınızı güzel bir şekilde ifade etmek önemlidir. Umuyorum ki duygularınızı ifade etme ve içsel çatışmalarınızı çözme konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Edebiyat ve şiir gibi yaratıcı yollar da duygularınızı ifade etmek için harika birer araç olabilir. Umarım duygularınızı daha fazla ifade ederek içsel huzuru bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hamilelikte uyku neden çok olur?

Android Telefonlarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt