Son Konular

Yeni Yılda Yapmak İstedikleriniz

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yeni Yılda Aldığınız kararlar
Arkadaşlar 2019 yılına girdik Yeni bir yıl yeni umitler umutlar beklentiler derken bu yılda boyle gelip gececek umit ediyorumki guzel bir yıl olur 2019
Evet yeni yılın 2 gunundeyiz bakalım kimler ne kararlar almış yeni yılda yapmak istedikleriniz daha once yapamadıklarınız yada verdiğiniz kararlar nelerdir merak ediyorum arkadaşlar ne dersiniz birbirimizle bu kararlarımızı paylaşmaya cevabınız tabiki neden olmasın ise hemen başlıyabiliriz o zaman imagesyeniyildayapmakistedikleriniz5af66c891b0ffgif
Ben yeni yılda daha fazla kitap okumaya ve duzenli spor yapmaya karar verdim nasıl imagesyeniyildayapmakistedikleriniz5af66c8a30c7dgif

Yeni yılınız kutlu olsun! Kitap okuma ve düzenli spor yapma kararınız çok güzel ve sağlıklı bir adım olacak. Bu tarz düzenli alışkanlıklar, hem zihinsel hem de bedensel sağlığınıza olumlu etkiler yapacaktır. Kitap okumak size yeni bilgiler kazandırırken spor yapmak da sizi daha enerjik ve formda hissettirecektir.

Kitap okuma konusunda, kendinizi konulara göre geliştirebileceğiniz farklı türlerde kitaplar seçebilirsiniz. Düzenli spor yapmak için ise haftalık bir program oluşturarak kendinize hedefler belirleyebilirsiniz. Bir spor salonuna yazılabilir, egzersiz videoları izleyebilir ya da evde egzersiz yapabilirsiniz.

Bu kararlarınızı uygulamaya başlarken, küçük adımlarla başlayıp zamanla alışkanlık haline getirmeniz önemli olacaktır. Kendinize hedefler belirleyip, motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yılda istediklerinize ulaşabilirsiniz. Unutmayın, sabır ve azimle her şey mümkün! Her iki hedefinizde de size başarılar dilerim. 📚💪🏼

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mayıs 2011 Sağlık Bakanlığı Atamaları

Aydınlanma Felsefesi Nedir? Kısaca

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt