Son Konular

Yaz Tatili 2 Ay Oluyor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ulusal Eğitim Bakanlığı, ilkokul 1 sınıftan 8 sınıf ardına kadar işlenen derslerin ağırlığını değiştiriyor Ders saatleri ve okul süresi artıyor Bakanlık hem 180 iş günü olan eğitim süresini de değiştirmek için alıştırma başlattı Çalışmaya göre bir yıllık eğitim süresi baştan belirlenecek Bir takvim eğitim süresi 190220 gün aralarında olacak
MEB yıllık 180 gün yani 36 hafta olan eğitim süresini öteki ülkelerdeki 190220 gün seviyesine çekmek için egzersiz başlattı İlkokul 1den 8 derslik sonuna kadar takvim 720 saat ders süresinde de sınıflara tarafından düzenleme yapılacak Bu düzenlemelerin önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor *

Ulusal Eğitim Bakanlığı, ilkokul 1. sınıftan 8. sınıfa kadar işlenen derslerin ağırlığını değiştirmeye ve ders saatlerini artırmaya hazırlanıyor. Bakanlık, eğitim süresini değiştirmek için çalışmalara başladı ve bir yıllık eğitim süresini yeniden belirleyecek. Yapılan çalışmalar sonucunda eğitim süresinin diğer ülkelerdeki 190-220 gün seviyesine çekilmesi planlanıyor.

MEB, yıllık 180 gün olan eğitim süresini diğer ülkelerdeki standartlara uyumlu hale getirmek amacıyla harekete geçti. İlkokul 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan derslerde toplam 720 saatlik ders süresinde sınıflara yönelik düzenlemeler de yapılacak. Bu düzenlemelerin yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

Böylelikle, eğitim süresi ve ders programları üzerinde yapılan bu değişikliklerle öğrencilerin daha verimli bir eğitim süreci geçirmesi ve uluslararası standartlara daha uyumlu bir eğitim alması hedeflenmektedir. Güncellemelerin önümüzdeki hafta içerisinde detaylı bir şekilde duyurulması beklenmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Özel Göztepe Hastanesi Nerede

Lys 1 Matematik Cevapları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt