- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Yayıncılık sertifikası nedir?
Fikrî mülkiyet haklarının korunması ve etkin bir şekilde takibinin sağlanması amacıyla, sadece süreli yayınlar basan yerler dışında, fikir ve sanat eserlerinin tespit edilmesi ve çoğaltılmasına ilişkin materyalleri üreten veya bu materyallerin dolum, çoğaltım ve satışını yapan veya herhangi bir şekilde yayan ve umuma …
Ağ sertifikası nasıl yüklenir?
Bu adımların bazıları yalnızca Android 9 ve sonraki sürümlerde çalışır….Sertifika yükleme
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Güvenlik.
- "Kimlik bilgileri deposu"nun altında Sertifika yükle.
- Sol üstte, Menü'ye.
Yayıncılık sertifikası nereden alınır?
www.telifhaklari.gov.tr adresinden giriş yapınız. F.S.E. sertifikalandırma vatandaş başvurusu bölümünü tıklayarak, ilgili sayfayı açınız, ilk kez giriş yapılıyorsa "internet uygulamalarına üye değilim, üye olmak istiyorum" bölümünü açınız. "Gerçek Kişilerce İşletilen Ticari İşletmeler" bölümünü seçerek devam ediniz.
Sertifika nedir nasıl alınır?
Sertifika, spesifik bir alanda, bir kurumdan alınan eğitim (kurs, seminer vb.) sonunda katılımcıya verilen uzmanlık belgesidir. Bugün, kısa bir süre içinde belli bir konuda uzmanlık kazanmak isteyen kişiler genellikle sertifikalı eğitim programlarını tercih etmektedir.
SSL sertifikası uzantısı nedir?
SSL sertifikası, bir web sitesinin kimliğini doğrulayan ve şifreli bir bağlantı sağlayan dijital bir sertifikadır. Bir web sunucusu ve web tarayıcısı arasında şifreli bağlantı oluşturan bir güvenlik protokolü olan SSL'nin açılımı Güvenli Yuva Katmanıdır.
Wifi sertifikası nasıl yüklenir?
Android cihazlar için wifi sertifikası yükleme adımları şöyle;
- Ayarlar.
- Güvenlik.
- "Şifreleme" yada "Kimlik bilgileri" seçeneğini seçin.
- Depolama biriminden yükle.
- Açılan ekrandan indirdiğiniz sertifikayı seçin.
- Sertifika için isim istenirse herhangi birşey yazın.
- "VPN ve Uygulamalar" yada "Kablosuz" seçeneğini seçin.