Son Konular

Yavuz Bingol Soran Olmuyor Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yavuz Bingol Soran Olmuyor Şarkı sozu
Bir ruya gibi gecip giden zamana bak
Sadece eski fotoğraflardadır yalnızca
Bir ateş gibi yurek, yandım sana
Terkedip gitme beni vurgunum sana
Cilekeş gecen omrum kırgın sana
Uzuyor yollarım hep gidiyor sana
Soran olmuyor halimi soran olmuyor
Bir ruya desem hayra yoran olmuyor
Benim halimi senin bilgisitenlarcom sevgini
Sumbule hayat veren mavi rengini
Bir ruya desem hayra yoran olmuyor
Bir ateş duşer; zaten yanmış tene
Bu ateş aşkla yanar karışır geceye
Bir pınar olup taşar gozyaşlarım
Her gece bir bilmece bu ruya bana

Şarkının tamamı oldukça duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda geçen sözler insanın içini burkacak cinsten. Sevdiği kişiye duyduğu derin bir tutku ve aşk acısı teması hakim. Yavuz Bingöl'ün yürekten gelen samimi sesiyle bu duygular çok daha içimize işliyor.

"Bir rüya gibi gecip giden zamana bak
Sadece eski fotoğraflardadır yalnızca
Bir ateş gibi yürek, yandım sana
Terkedip gitme beni vurgunum sana"
Bu bölümde aşık birinin sevdiği kişiye olan bağlılığı ve acısı dile getiriliyor. Yüreğini aşk ateşiyle yaktığını, terk edilmenin acısını hissettiğini anlatıyor.

"Cilekeş geçen ömrüm kırgın sana
Uzuyor yollarım hep gidiyor sana
Bir rüya desem hayra yoran olmuyor"
Burada hayatının zorluklarına ve acılarına rağmen sevdiği kişiye olan bağlılığını sürdürdüğü, ancak kimse tarafından anlaşılmadığı ve ilgi görmek istediği hissediliyor.

"Benim halimi senin bilgisitenlarcom sevgini
Sümbüle hayat veren mavi rengini
Bir rüya desem hayra yoran olmuyor"
Bu bölümde ise sevdiği kişinin onun için ne kadar önemli olduğunu ve yaşamına girdiğinde nasıl bir güzellik kattığını ifade ediyor. Ancak yine de kimsenin gerçek duygularını anlamadığından yakınıyor.

"Bir ateş düşer; zaten yanmış tene
Bu ateş aşkla yanar karışır geceye
Bir pınar olup taşar gözyaşlarım
Her gece bir bilmece bu rüya bana"
Şarkının finalinde ise aşk ateşinin insanı nasıl daha da yakıp kavurduğu, gözyaşlarının durmaksızın aktığı ve her gece aşkın bir bilmece olduğu vurgulanıyor. Ayrıca aşkın geceye karışıp, insanı ne kadar derinden etki ettiği anlatılıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yavuz Bingol Akıllı Sevdim mi Şarkısı

Yavuz Bingol Tuna Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt