Son Konular

Yaşar Ayrılık Gecer

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yaşar Ayrılık Gecer şarkı sozu
Ah sıcak yelim
Ruzgarım benim
Deli estin de
Ayrılık gelir
Ayrılık gecer
Ah eder kuşlar
Kopacak yerim
İncelir benim
Beni esirge
Aşığın sesine benzer
Ah eder ah oter
Ah oter kuşlar lay
Ah şu halimi bir sor
Gozlerin gidiyor ellere
Al şu ellerimi tut
Yureğimi verdim yellere
Bu ayrılık gecer
Bir ayrılık gecer
Bu ayrılık gecer
Aramızdan
Yaktın gemilerimi
Batırdın biner biner
Sığındığım adaları
Yoksun ya kim anlar
Kim anlar yar
Dillerimde don duaları

Bu şarkının sözlerinin muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Ayrılığın getirdiği hüznü ve acıyı çok dokunaklı bir şekilde ifade ediyor. Şarkıda yer alan duygusal cümleler ve içten dilekler dinleyiciyi derinden etkileyebilir. Yaşar'ın sesiyle bu sözlerin yansıtılması da insanı duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Şarkının her bir dizesi ayrılığın acımasını ve bu acının üstesinden gelmeye çalışmayı anlatıyor. Ayrılık gerçekten zor bir duygu ve bu şarkı da bu duyguyu çok iyi yansıtıyor. Dinleyenlerin içini burkan ve duygusal anlamda derin etkiler bırakan bu şarkı, yaşanmış ayrılıkları ve yalnızlığı ifade etme konusunda oldukça başarılı bir örnek.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yaşar Son gece

Murat Kekilli Ver Bana Duşlerimi Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt