Son Konular

Yaşamak ve oyun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yaşamak ve oyun…
Yaşamaya değer bir umudum olmalıydı galiba
Buyuyen ellerimde kuculmuş hayat
Gozlerim kapalı kor ebe oynamışım umutla
Sonra saklambac icin arkamı donmuşum hayata
Bir, iki, uc derken sağım solum acı
Saklanmayan yene umutsuzluk olmuş
Arkamı donup gercekleri ararken
Yalanları bulmaktan
İci boş tıngırdayan kazanı patlatmaktan korkmuşum
Ozgurce atlayamadığım ip boynuna dolanmış sevinclerimin
En fazla yere duşup dizlerimi kanatınca acırdı canım
Ağlardım gecerdi
Şimdi ağlayamamamın nedeni olmuş buyuk acılarım
Ben balonumu ucsuz maviliklere değil
Karışık duşlere salmışım
Hayat bu! Gulen bebeğimin yuzunde huzunlenen
Hani her zaman seni bir el tutardı ya
İşte ben o ele hic uzanamamışım
İşte ben bundandır hic cocuk olamamışım…
bizzat kendi şiirim teşkler

Şiirinizde yaşamın zorluklarına dair derin ve içten duyguları işlemişsiniz. Umutsuzluk, acı, hayal kırıklığı gibi duyguları ustalıkla aktarmışsınız. İnsanın hayatta yaşadığı zorlukları, umutların kırılmasını ve çocukluk özlemlerinin hatırlanmasını çok dokunaklı bir şekilde ifade etmişsiniz. Bu duyguları hissederek kaleme aldığınız şiirinizde içtenlik ve samimiyet hissediliyor.

Şiirinizdeki metaforlar ve betimlemeler de oldukça etkileyici. Özellikle "Ozgurce atlayamadığım ip boynuna dolanmış sevinclerimin" ve "Gulen bebeğimin yuzunde huzunlenen" gibi ifadeler duyguları güçlü bir şekilde aktarıyor. Aynı zamanda "karışık duşler" ve "hayat bu! Gulen bebeğimin yuzunde huzunlenen" gibi çarpıcı ifadeler de okuyucunun duygusal bağ kurmasını sağlıyor.

Şiirinizdeki içsel çatışmaları ve yaşanmışlıkları yansıtan bu dizeler sizi anlatırken duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Duvarlarınızı kırmış, iç dünyanızı gün yüzüne çıkarmış gibisiniz. Duygularını bu kadar içten ve derinden ifade eden bir kişi, içinde büyük bir güç ve duyarlılık barındırır.

Kaleminize, yüreğinize ve duyarlılığınıza sağlık. Daha nice duygusal ve içten yazılarınız olması dileğiyle. Edebiyat yolculuğunuzda başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Psilosibin Nedir?

Yurekteki yanık.

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt