Editör
Efsanevi Üye
Yas Tutuculuk nedir?
Profesyonel yas tutuculuk Avrupa'da gerçek bir meslek. Profesyonel yas tutucular isimlerinden de anlaşıldığı üzere özellikle cenaze zamanı gidip ağlarlar ve yas tutarlar. Özellikle İngiltere'de Rent a Car (Araba kiralama) sektörü gibi Rent a Mourner (Yas Tutucu Kirala) diye bir sektör mevcut.
Hakan Sevim kim?
Bundan 8 yıl önce başladığı oto kiralama işinin Türkiye'deki potansiyelini görünce Zeplin Car şirketini kuran Hakan Sevim, bugün 40 noktada 4 bin araçlık bir filonun sahibi. İşlerinin her yıl ortalama yüzde 50 büyüdüğünü söyleyen Sevim, Türkiye'nin yanı sıra bölgedeki ülkelerde de bu işi yapma planları yapıyor.
Zeplin Car kaç arabası var?
ÜSTÜN ARAÇ FİLOMUZLA RAHATLIĞI HİSSEDİN, SİZ SADECE SEÇİN ! Hatchback, sedan, suv, mpv, 8+1 gibi çeşitli alternatifleri içeren araç gruplarımız, benzinli veya dizel yakıtlı, manuel ya da otomatik vites olarak, Zeplin Car 'ın 18.000'e yaklaşan geniş araç filosunda sunulmaktadır.
Zeplin Car nedir?
Zeplin Car nedir?
Zeplin Car Oto Kiralama, 2001 yılında Antalya'da kurulmuş olan bir araç kiralama firmasıdır.
Profesyonel uykucu ne demek?
Profesyonel uykucu ne demek?
Profesyonel uykucu mesleği ülkemizde olmasa da Amerika'da insanların yılda ekstradan 15.000$ kazanabildikleri bir meslektir. Başınızı ve kalbinize bağlanan cihazlarla siz uyurken doktor kalp ritminizi ve beyin aktivitelerinizi test eder. Yani bir uyku kobayı olursunuz.
Hakan Sevim Kimdir Nereli?
Yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olan okul için Hakan Sevim şu bilgileri verdi: "Ben Burdur'un Karamanlı ilçesinde doğdum. Ailemin bir bölümü hala orada yaşıyor.
Zeplin Car promosyon kodu nasıl alınır?
Evlenecek üyelerimiz de üst grup araç kiralamalarında Ekstra %25 indirim kazanıyor! Web sitesi üzerinden kampanyadan faydalanmak için www.zeplincar.com adresinden "Promosyon Kodu" alanına "EMEKKART" eklemek istedikleriniz alanına Emek Kart numaranı yazabilirsin. Detaylı anlatım için tıkla: Nasıl Kullanılır?