- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Yardımcı kelimesinin kısaltması nedir?
Öncelikle olumlu yanından söz etmek gerekirse bu yolla ya- pılan kısaltmalar, birkaç harfle kelimenin bütünü hakkında fikir vermeyi sağlamaktadır: yrd. [yardımcı], zf. [zarf], Ütğm.
Mly ne demek?
olarak özellikle büyük olarak kabul edilmektedir. long and 150 million light years(Mly) wide. 150 milyon ışık yılı genişliğinde olduğu tahmin edilmektedir.
Müdür Yardimcisi ne iş yapar?
Müdür Yardimcisi ne iş yapar?
Müdür yardımcısı okulun her türlü eğitim, öğrenci, yönetim, yazışma, etkinlikler, bakım, koruma, düzen, temizlik gibi görevleri yerine getirmektedir. Bu görevlerin yapılmasında müdüre karşı sorumludur. Müdür yardımcısı gerektiğinde müdürün yerine geçebilmektedir.
Müdür yardımcısı ne demek?
Müdür yardımcısı ne demek?
Müdür Yardımcısı, bir kurumun verimliliğini arttırmak, kurallara ve yönetmeliklere uygunluğunu sağlamak için departman yöneticisine yardımcı olmakla görevlidir.
Yardımcı Doçent Doktor kısaltması nasıl yazılır?
[1] Yard. Doç., Yrd. Doç.
Mu Ütğm ne demek?
Üsteğmen, birçok ülkenin kara ve hava kuvvetlerinde asıl görevi takım komutanlığı olan ve Teğmenle Yüzbaşı arasındaki askerî rütbe. NATO kodu OF-1'dir. Uzman Jandarmalar,Jandarma Genel Komutanlığında istihdam edilirler.
Müdür kısaltması nasıl yazılır?
Müdür kısaltması nasıl yazılır?
Eserin 48. maddesinde "Kısaltmaların Yazımı" şeklinde özel bir başlık açılmış ve bu başlıkta dört alt maddede kısaltmaların nasıl yazılacağı hakkında bilgi verilmiştir. Bu alt maddelerde örnek olarak sıralanan Müd. (Müdür), biy. (biyoloji), muh. (muhasebe), ede (edebiyat), dey (deyim), say.
Müdür Yardımcısı kimler olabilir?
Müdür Yardımcısı kimler olabilir?
a) Yükseköğretim mezunu olmak. b) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak. c) Eğitim Yönetimi Sertifikasına sahip olmak. ç) Yöneticiliğe ilk defa görevlendirilecekler bakımından bu Yönetmelikte belirtilen sınavlarda başarılı olmak.
Doçent doktor kısaltması nasıl yazılır?
Profesör (Prof. Dr.), Doçent (Doç. Dr.), Doktor Öğretim Üyesi (Dr. Öğr.
Yardımcı Doçent doktor ne demek?
Yardımcı doçent, üniversitelerde öğretim üyesi kadrosunda görev yapan akademisyenlere verilen bir unvandır. Unvan, en az doktora veya tıpta uzmanlık seviyesine sahip akademisyenlere üniversiteler tarafından verilir.
AU hangi üniversite?
AU hangi üniversite?
Liste
DEVLET ÜNİVERSİTESİNİN ADI | KISALTMASI
ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ | ASBÜ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ | AÜ
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ | AYBÜ
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ | ARÜ
AÜ Hangi üniversite Nerede?
AÜ Hangi üniversite Nerede?
Anadolu Üniversitesi ya da bilinen adıyla ANAÜ, Türkiye'nin Eskişehir şehrinde yer alan ve ikili modda eğitim veren (yüz yüze ve uzaktan) bir devlet üniversitesidir.