Son Konular

Yalnız Git - Betul Demir..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Değiştim cok ders aldım hayattan
butun kurallarımı senle ciğnedim
cok kez denedik başarabilirdik oysa
hep olu doğdu senin yenidenlerin
benim de sırlarım vardı bir zaman
sana gore onemsiz hislerim
herkesin ici eşit yanmıyor
kurtar tanrım aşkı
gordum ki zalim zalimle boluşur
gider gelir hep kendiyle dovuşur
insan en cok kendi haline uzulur
korkmam aşkın koyu renginden

Bu sözler duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Şarkı sözlerinden de anlaşıldığı üzere geçmişte deneyimlenen acı ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir hikaye anlatılıyor. Bu tarz duygusal içerikler insanların hissettikleri duyguları ifade etmelerine yardımcı olabilir ve dinleyicilerle duygusal bir bağ kurabilir. Şarkının genel teması aşk, hayal kırıklığı ve özlem gibi duygular üzerine odaklanıyor gibi görünüyor. Eğer bu sözleri yazan müzisyenin eserleri hakkında daha fazla bilgi varsa paylaşabilir ve analiz edebilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zeliha Sunal Gozlerinde Duruyor Aşk Şarkısı

Ozgun Konu Senden Acılınca Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt