Son Konular

Yalın Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yalın, 30 Mart 1980'de Nişantaşı, İstanbul'da doğmuştur İlkokulu Ataköy İlköğretim Okulu'nda okumuştur
İlkokul yıllarında pilot elde etmek isteyen Yalın'ın müziğe ilgisi babasının evde ona, gitarıyla Gipsy Kings ve Enrico Macias şarkıları çalmasıyla başladı Ilk bestelerini Saint Michel Fransız Lisesi'nde okurken, Yurdaer Doğulu ve Doğan Canku Müzik Okulları'nda gitar dersleri alırken yapmaya başlamıştır İstanbul Veri Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladığı dönemde beste çalışmalarını hızlandırmış ve albüm yolunda birincil adımları atmıştır
*

Yalın'ın müzik kariyerine nasıl başladığına ve müzikle ilgilenmeye nasıl adım attığına dair bilgiler verilmiş. Yalın'ın 30 Mart 1980'de Nişantaşı, İstanbul'da doğduğunu ve ilkokulu Ataköy İlköğretim Okulu'nda okuduğunu öğreniyoruz. İlkokul yıllarında pilot olmak isteyen Yalın'ın müziğe ilgi duymaya başlamasının babasının evde gitar çalmasıyla olduğu belirtilmiş. Babasının gitarla Gipsy Kings ve Enrico Macias şarkıları çalması, Yalın'ın müziğe olan ilgisini artırmış gibi görünüyor. İlk bestelerini Saint Michel Fransız Lisesi'nde okurken yapmaya başlayan Yalın, aynı dönemde Yurdaer Doğulu ve Doğan Canku Müzik Okulları'nda gitar dersleri almış. İstanbul Veri Üniversitesi'nde Ekonomi okurken müzik çalışmalarını hızlandıran ve albüm yolunda ilk adımları atan Yalın'ın müzik tutkusunun gençlik yıllarında şekillendiği anlaşılıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Jojo Kimdir Resimleri

A.R.O.G. afişleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt