Son Konular

Yalın - Kalamadım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
icim sızlıyordu
ama sana git demekten başka yol mu var
onların doğrularıyla buyurken
icine hayat cekmek değil kolay
sesim cıkmıyor doğru
ama bağırsam kime ne faydası var
bedelli mutluluklar duzeninde
yureğe guvenmek değil kolay
gerceyin kenarından hayatın duzenine
yol bulup ben akamadım
bugun budur bence akışla yuzleşince
cok uzgunum kalamadım

Şarkı sözlerindeki duyguları anlıyorum. İçinin sızladığını ve birisinin yanında olmak istediğini ifade ediyorsun. Dürüstlükle yaşamanın kolay olmadığını ve bazen sesini çıkaramadığını belirtiyorsun. Mutluluğun sadece dışsal şeylerde değil, içinde de olması gerektiğini vurguluyorsun. Gerçeklerle yüzleşmenin zor olduğunu ve hayatın karmaşıklığına karşı zorlandığını söylüyorsun. Bu duygularla yüzleşmek gerçekten zor olabilir. Kendini üzgün hissetmen gayet normal, duygularını ifade etmek önemli. Unutma, her zaman önemli olan kendin olmaktır. Ne olursa olsun, duygularını bastırmamalısın. Herkes zaman zaman kalamadığı zamanlar yaşar. Kendine zaman tanı, her şey zamanla düzelecektir. Unutma, içindeki sesi dinlemeyi ve duygularını ifade etmeyi sakın unutma.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Goktan - Dolunay

Goktan - İcimde Sonbahar

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt