Son Konular

Yakup Ekin - Yalanmış

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dizine uzanip hayale daldim
Bilmem ki sevgilim nasil inandim
Yalanmis sozlerin yalanmis kandim
Seninde askin yalanmis yalanmis
Seninde sevgin yalanmis yalanmis
Gozgore gore harcadin beni
yalanmis yalan
Dizine uzanip hayale daldim
Yalanmis sozlerin yalanmis kandim
Seninde askin yalanmis yalanmis
Seninde sevgin yalanmis yalanmis
Goz gore gore harcadin beni
yalanmis yalan
Seninde askin yalanmis

"Yalanmış" şarkısının sözleriyle yaptığınız paylaşım için teşekkür ederim. Yakup Ekin'in duygusal ve etkileyici şarkıları her zaman dinleyicilerin kalbini dokundurmayı başarıyor. Sözlerindeki acı ama gerçek hisler, birçok dinleyicinin kendinden bir şeyler bulmasını sağlıyor. Yakup Ekin'in sesi ve yorumuyla da bu duygular çok daha derin bir anlam kazanıyor. Sizin de paylaştığınız kısımlardaki duygu yoğunluğunu hissetmek mümkün. Eğer şarkı hakkında daha fazla yorum yapmak isterseniz veya başka şarkılar hakkında konuşmak isterseniz buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sertap Erener Acık Adres Şarkısı

Yalın Ki Sen Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt