- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Yabancı dil kursları kaç TL?
Seviye: 1500 TL'den başlıyor (80 Ders Saati) Genel İngilizce 5. Seviye: 5500 TL'den başlıyor (80 Ders Saati) Ortalama İngilizce Kursu fiyatı: 4500 TL, seviye ilerledikçe fiyatlar 10.000 TL'ye kadar yükseliyor.
English Time fiyatları ne kadar?
Özel Ders
Toefl kursları kaç TL?
15 saatlik kurs ücreti 8,100.00 TL' dir. 50 saatlik kurs ücreti 27,000.00 TL' dir.
Almanca 1 kur kaç saat?
Başlangıç seviyesindekiler için A1 ve A2 seviyesindeki yoğun kurs on ile 16 gün arasında sürer ve her biri 80 ders saatini kapsar (bir ders saati = 45 dakika). Bu da her kurs gününde ortalama beş ile sekiz saat derse katılacağınız anlamına gelir.
Hangi dil Kursu iyi?
En İyi 23 Dil Kursu
English Time 1 kur kaç saat?
English Time Dil Okulları Genel İngilizce Programlarında dünyada en çok kabul gören 6 kurluk eğitim sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde bir kur 120 saat sürmekte, kurlar hafta içi ve hafta sonu yapılan ders programlarına göre 1 ile 4 ay arasında sürmektedir.
English Time sertifika veriyor mu?
Eğer iş dünyasına giriş yapacaksanız yada İngilizce öğretmenliği alanında yapılacak başvurularda bu sertifikaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle English time sertifika alabilmek için alanında uzman öğretim kadrosuyla eğitim veren English time dil kurslarına yönelebilirsiniz.