Editör
Efsanevi Üye
Yaara konusu nedir?
Fabrika işçisi olan Xolani, yaşadığı bölgenin geleneksel sünnet ve ergenlik töreninde rehber olarak görevlendirilir. Küstah bir çocuk olan Kwanda, Xolani'nin rehberliğine verilir. Çocuğun babası oğlunun 'yumuşak' olmasından şikayetçidir ve ona karşı sert davranılmasını ister.
Humsafar kaç bölüm?
Humsafar kaç bölüm?
"Farhat Ishtiaq tarafından yazılmış aynı adı taşıyan romanından uyarlanan, Sarmad Sultan Khoosat yönettiği, Hum TV'de yayınlanan 2011 yapımı 23 bölümlük bir Pakistan dizisidir.
AISI Hai Tanhai konusu nedir?
Aisi Hai Tanhai -Konusu :Üniversiteli 2 genç (Hamza ve Pakeeza) birbirilerine aşıklardır. Üniversitenin son yılında bir olay üzerine Hamza Pakeeza'yı güven testine tabii tutar. O testin onların hayatlarını nasıl etkileyeceğini bilmeden. Hamza'nın dillere destan aşkı, olacak olayların önüne geçebilecek mi?
Muqaddar dizisinin konusu nedir?
Muqaddar dizisinin konusu nedir?
Raima, endüstride kendisi için ismini duyurmak isteyen bağımsız ve hırslı bir RJ'dir. İş yerinde meslektaşı Saad'ın etkili işadamı amcası Saif ile röportaj yapma fırsatı elde eder. Beklenmedik bir şekilde, Saif anında ona aşık olur ve daha sonra Raima'yı onunla evlenmeye zorlamak için tüm etkisini ve gücünü kullanır.
Benim adım yara filmi gerçek mi?
gerçek hikayeden uyarlanmış netflix filmi. film italyanca, yaklaşık 1 saat 40 dakika. 13 yaşındaki bir kızın kaybolması neticesinde savcının soruşturmayı ele alış biçimini ve olayı aydınlatmak için ne gibi yöntemlere başvurduklarını anlatıyor.
Baba Jani kaç bölüm?
Baba Jani kaç bölüm?
Baba Jani (TV Dizisi)
Baba Jani |
Hayır bölüm | 27
Üretim |
yapımcılar | Faysal Kureyşi Abdülkadir Şah
Üretim yerleri | Karaçi , Sindh
Fitoor konusu nedir?
Fakir ama yetenekli bir Keşmir çocuğu olan Noor, Begüm tarafından ahır bekçisi olarak işe alınır. Kızı Firdevs'e derinden aşıktır. Begüm onun yaptıklarını fark eder ve Firdevs'i Londra'ya gönderir. Firdevs'in aşkını kazanmak için Nur'dan başarılı olmasını ister.
Yara filmi hangi ülkenin?
Yara filmi hangi ülkenin?
Yara (film, 1947)
Yönetmen | Seyfi Havaeri
Türü | Dram
Renk | Siyah-Beyaz
Yapım yılı | 1947
Ülke | Türkiye
Benim adım yara gerçekte kim?
Benim Adım Yara, İtalya'nın küçük bir kasanasında öldürülen Yara Gambirasio'nun gerçek hikayesini konu ediyor.
Benim adım yara hangi olaydan?
Benim adım yara hangi olaydan?
gerçek bir hikayeye dayanan netflix filmi. film 13 yaşındaki (bkz: yara gambirasio)'nun öldürülmesini ve davasıyla ilgilenen azimli bir savcının hikayesini anlatıyor.
Yara Gambirasio nasıl öldü?
Uzun bir süre boyunca Yara'dan haber alamayan Gambriasio ailesi, çareyi polise başvurmakta buldu. Kaybolduktan üç ay sonra, Yara'nın cesedi Isola Chignolo bölgesindeki açık bir alanda bulundu. Otopsi sonuçlarında Yara'nın aldığı darbeler ve bıçak yaraları sonucu öldüğü belirlendi.